TIP TOP U TREN OKA

Trikovi za brzo spremanje prije odlaska iz kuće

25.07.2013 u 08:52

Bionic
Reading

Jutarnje spremanje prije izlaska iz kuće za većinu žena je prava noćna mora, ali uz nekoliko trikova i malo dobre organizacije male su šanse za kašnjenje

Imate li omiljene naušnice, narukvicu ili sat koje često nosite, držite ih pored vrata. Tako ćete ih uzeti na brzinu, zajedno s ključevima, i gubiti manje vremena za spremanje.

Izvadili ste košulju iz ormara i shvatili da je malo nagužvana, a nemate vremena za peglanje. Uključite toplu vodu u kupaonici i pustite da se stvori para. Košulju ostavite da stoji na pari dok se spremate i bit će manje nagužvana, preporuča Alesandra Dubin za iVillage

Volite li često mijenjati torbe pa onda zaboravite adresar, ruž ili neku treću stvar, spakirajte sve osnovne stvari u mini torbicu i samo je selite po potrebi.

Uvijek je pametno imati cipele koje mogu pokriti više različitih stilova, pa ujutro možete odabrati njih ako nemate vremena za isprobavanje raznih kombinacija.

Uz cipele nije loše imati jedan sako koji možete koristiti na više odjevnih kombinacija. Uložite nešto novca u njega i nađite savršeni komad u kojem se dobro osjećate i dobro vam stoji.

Crno uvijek pali! Niste li sigurni u neku kombinaciju, znajte da crna boja ide uz sve i može izgledati vrlo profinjeno uz dobar komad nakita.

Jedite doručak prije nego se obučete da se ne biste slučajno zaprljali. Tada ćete tek biti u stisci s vremenom.

Potrudite se da ormar bude uredan. Iako se to čini kao veliki napor, žrtvujte koji vikend i stavite sve na svoje mjesto na način koji vam najbolje odgovara. Znate li točno gdje se nalazi određena haljina ili majica, ujutro ćete se puno brže odjenuti.

Prekopavanje ormara prije odlaska na posao možete izbjeći i tako što ćete cijeli outfit pripremiti večer prije. U tom slučaju nije loše provjeriti vremensku prognozu kako biste pravilno odabrali što ćete nositi i imate sve poput kišobrana i sličnih dodataka.