PLAVOKOSA TRENDSeTERICA

U hit obući i omraženim trapericama slavna bogatašica izgleda baš chic

02.10.2024 u 09:00

  • +4

Nicky Hilton Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

U modni stil Nicky Hilton Rothschild, mlađe sestre Paris Hilton, nije se teško zaljubiti

Uvijek besprijekorno dotjerana članica bogate i moćne obitelji Rothschild plijeni poglede bez obzira na to je li u nekoj glamuroznoj večernjoj haljini ili u casual stajlingu.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Plavokosa trendseterica omiljena je meta njujorških fotografa te je stalno drže na oku. A majka troje djece redovito briljira svojim modnim izborima, nepogrješivim spojem klasičnih i trendovskih komada.

Balerinke i skinny traperice

Nicky je izgledala sjajno u chic kratkoj teddy jaknici/pelerini s kimono rukavima, a uparila ju je s nekoliko dobro posloženih komada, poput udobnog džempera u istoj nijansi i crnih skinny traperica, od kojih mnoge zaljubljenice u modu zaziru posljednjih sezona.

Najnepoželjnije traperice vitkoj dizajnerici i poduzetnici odlično pristaju, a sparila ih je s još jednim hit komadom - crnim kožnim balerinkama.

Udobna i ženstvena obuća ponovno proživljava svoje zvjezdane trenutke te je mnoge trendseterice, poput Katie Holmes ili Jennifer Lawrence, rado nose u brojnim prigodama.

Stajling za koji je zaslužila najbolje ocjene podignula je pomoću nekoliko ključnih modnih detalja, poput prestižne torbice Birkin i sunčanih naočala.

Inače, Nicky i njezin suprug, financijaš James Rothschild, s kojim je u braku od 2015., ponosni su roditelji dvije kćeri i sina.