dizajn vere wang

Izgleda fantastično: Selena Gomez u haljini koja nije za svakoga

01.10.2024 u 14:36

  • +7

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Selena Gomez izgledala je tako elegantno u klasičnoj maloj crnoj haljini koju je odabrala za dolazak na projekciju svog mjuzikla Emilia Pérez na filmskom festivalu u New York

Selena Gomez na crveni tepih u New Yorku koji je u Lincoln Centeru rasprostrt povodom filmskog festivala stigla je odvažnoj maloj crnoj haljini, a sve vitkija figura 32-godišnje pjevačice i glumice nominirane za Emmy 2024. pokrenuo je lavinu glasina da je i ona pokleknula pred trendom mršavljenja uz pomoć Ozempica. Kako god, Selena je izgledala fantastično.

Haljina s potpisom Vere Wang

Za njujoršku premijeru svog novog filma Selena je nosila custom izrađenu Vera Wang crnu haljinu. Jednostavna, duga i uska svilena haljina isticala se efektnim detaljima – spuštenim i nabranim dekolteom, naramenicama koje se vežu na leđima u obliku velike mašne te odvojenim rukavima koji su otkrivali ramena.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Stajling koji je osmislila Erin Walsh

Selenin stajling osmislila je stilistica slavnih Erin Walsh, a bio je upotpunjen kosom skupljenom u strogu punđu, koja je isticala njezine dijamantne Tiffany & Co. naušnice. Od nedavni službeno milijarderka ponosno je isticala svoju znatno vitkiju figuru u crnoj koktel haljini koja je sezala sve do poda i laskavo pratila siluetu. Uz to, Selena je dodala i nekoliko centimetara visine s visokim potpeticama s platformom.

Slavni na crvenom tepihu

I dok su Selenu pratila dva tjelohranitelja, njezinom zaručniku Bennyju Blancu o kojem se pričalo nije bilo ni traga. Glumici koja je dvostruko nominirana za Grammy na crnom tepihu pridružile su se glumice Zoe Saldaña, Adriana Paz, Karla Sofia Gascón - koje su sve zajedno nagrađene nagradom za najbolju glumicu na Filmskom festivalu u Cannesu 25. svibnja.