velik problem

Selena Gomez opet u problemu: Ovaj put nije ostala dužna 'dežurnim kritičarima'

21.09.2024 u 10:39

Bionic
Reading

Selena Gomez nedavno je podijelila da nikad neće moći postati majka, a onda su krenuli i negativni komentari. Glumica i glazbenica odgovorila je 'hejterima' i poručila im da vjeruje da o problemima treba glasno govoriti

Iako je nedavno postala milijarderka, Selena Gomez susrela se s brojnim kritikama tijekom posljednjih godina. Glumici su nedavno zamjerili kilograme, a ona je otkrila da je sve posljedica terapije koju prima.

Godine 2022. Gomez je objavila dokumentarac 'My Mind & Me', koji detaljno opisuje njezino putovanje i borbu s lupusom. Priznala je razne teške crne misli s kojima se nosi, ali i nuspojave bolesti s kojima se suočila.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Kao da autoimuna bolest nije bila dovoljna, glumica je u nedavnom intervjuu otkrila i kako je nedavno doznala da nikad neće moći imati djecu.

'Nikada nisam ovo rekla, ali, nažalost, ne mogu nositi svoju djecu. Imam brojne medicinske probleme koji bi ugrozili moj život i život djeteta. To je nešto zbog čega sam neko vrijeme tugovala', iskreno je priznala za Vanity Fair.

Selena Gomez odlučna u odluci da postane majka

Međutim, glumica sa zavidnom glazbenom karijerom ipak ne odustaje od majčinstva: 'Zahvalna sam na alternativama za ljude koji silno žele postati roditelji. Ja sam jedna od tih osoba. Jedva čekam vidjeti kako će taj put izgledati, premda će biti malo drugačiji. Na kraju dana, nije važno. Bit će to moje dijete.'

Iako je tema osjetljiva i iznimno privatna, Gomez se našla na udaru na društvenim mrežama. Brojni su negativni komentari stigli na njezin račun, a 32-godišnjakinja im je i odgovorila.

'Uistinu vjerujem da postoji moć u tome što si ranjiv i govoriš svima da ti treba pomoć, svima da želiš pomoć. To nije sramota. Da, rekla sam da ne mogu nositi dijete. Da, rekla sam da imam bipolarni poremećaj. O****i! To je ono što je moj život. To sam ja. Z****i svakoga tko ti kaže da glumiš žrtvu', rekla je na Twitteru.

76. emmy

Pogledajte glamurozna izdanja s prestižne dodjele televizijskih nagrada

Pogledaj galeriju