paris brosnan

Iznimno talentiran: Sin Piercea Brosnana krenuo očevim stopama

21.09.2024 u 09:00

Bionic
Reading

23-godišnji sin Piercea Brosnana ugledao se na popularnog glumca, no ne u glumačkom smislu. Očev hobi za njega je prerastao u nešto ozbiljnije, a time se želi baviti čitav život

Jabuka ne pada daleko od stabla... Paris Brosnan, 23-godišnji sin glumca Piercea Brosnana i njegove supruge Keely Shaye Smith, shvatio je da je umjetnost njegov poziv te donio odluku da će se, baš poput poznatog oca, ozbiljnije baviti umjetnošću.

Iako je Pierce Brosnan u javnosti najpoznatiji kao višestruko nagrađivani glumac, pravi obožavatelji dobro znaju da se glumac već desetljećima bavi i slikarstvom.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Gledanje njega silno me inspiriralo i utjecalo na mene. Moj tata je samouki umjetnik', rekao je Brosnanov 23-godišnji sin za strane medije.

Paris Brosnan bavit će se slikarstvom

Vrijeme provedeno s ocem utjecalo je i na njegove interese pa su se otac i sin zbližili oko zajedničke strasti koja je, kako kaže, promijenila njegov život. Iako se nekoć bavio i manekenstvom, Paris Brosnan shvatio je da je slikarstvo ono što ga istinski čini sretnim.

Paris vidi umjetnost kao svoju budućnost i nikada ne planira prestati stvarati objašnjavajući: 'Ne želim nikada prestati slikati. Umjetnost je nešto poput golfa: to je doživotna obveza i nikad je ne svladaš, ali možda sam to samo ja. Planiram nastaviti slikati i izlagati radove diljem svijeta. Umjetnost mi je otvorila nova vrata i promijenila moj život na načine koje nikad nisam mogao zamisliti.'

23-godišnji mladić svoj je rad opisao kao 'odvažan i živahan, često energičan i ponekad nadmoćan'.

DOM PIERCEA BROSNANA

Ova skupocjena vila čista je fantazija, a tek kad vidite pogled...

Pogledaj galeriju