nije joj po guštu

Oprah svim silama želi zaustaviti dokumentarac o svom životu

19.09.2024 u 10:40

Bionic
Reading

Sjećate li se samo svih onih žena koje su padale u trans sjedeći u publici emisije 'The Oprah Winfrey Show'? Nevjerojatan uspjeh postigla je svojom emisijom, no obožavatelji iz raznih dijelova svijeta trebat će se još malo strpiti da upoznaju voditeljicu kroz dokumentarac jer joj ovaj koji je već snimljen iz nepoznatog razloga ne odgovara

U eri hiperprodukcije dokumentaraca o životima slavnih, i Oprah Winfrey trebala je dobiti svoju seriju! Priča o jednoj od najuspješnijih tv voditeljica današnjice sigurno bi zanimala mnoge, posebice zbog nevjerojatnog uspjeha njezine emisije 'The Oprah Winfrey Show' koja je trajala 25 sezona te uključivala čak 4.561 epizoda!

Ipak, na dokumentarac će zainteresirani još trebati pričekati jer se popularna voditeljica pobunila na onaj koji potpisuje Oscarom nagrađeni filmaš Kevin Macdonald.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Dokumentarnu seriju snimali su pravi profesionalci

Naime, ranije se Apple TV+ pohvalio velikim projektom kojim će se ispričati dosad nepoznato o Oprah, a čast da ispričaju tu priču pripala je Kevinu Macdonaldu, autoru dokumentarca 'One Day in September' koji je 1999. osvojio Oscar, te Lisi Erspamer, Winfreyinom dugogodišnjom producenticom.

Međutim, nakon što je projekt dovršen, Oprah se navodno nije svidio krajnji rezultat te se svim silama borila da uradak nitko nikad ne vidi.

Upravo zato, kako prenose strani mediji, Oprah je platila pozamašnu svotu čelnicima Apple TV+ kako bi otkupila prava na dokumentarac o njezinu životu.

'Kako se ugovor s Apple TV+ približavao kraju, gospođa Winfrey otkupila je prava na svoju dokumentarnu seriju i od tada je odlučila stavi dokument na čekanje. Gđa. Winfrey vjeruje da su Lisa Erspamer i Kevin MacDonald nevjerojatno talentirani redatelji i zahvalna im je na vremenu i energiji koju su uložili u projekt', izjavio je glasnogovornik popularne 70-godišnjakinje.

Podsjetimo, kroz posljednjih tridesetak godina Oprah je postala jedna od najjačih žena u industriji zabave zahvaljujući svojoj karizmi, autentičnosti i sposobnosti povezivanja s publikom. Također, uspješno je proširila svoje poslovanje u razne medijske projekte, uključujući vlastiti televizijski kanal i produkcijsku kuću. Ovo ljeto uživala je i na Filmskom festivalu u Veneciji, a prije toga posjetila je i Zadar.

nevjerojatno dobar kaput

Oprah Winfrey ponovno je oduševila vitkom linijom u novom glamuroznom izdanju

Pogledaj galeriju