na dodjeli emmyja

Selena Gomez oduševila je haljinom, ali mnogima se s razlogom učinila jako poznatom

16.09.2024 u 19:18

Bionic
Reading

Na dodjeli Emmyja Selena Gomez bila je oličenje elegancije u crnoj haljini visokog ovratnika ukrašenom slojevima sjajnih kristala

Selena Gomez bila je vizija elegancije i glamura na 76. dodjeli nagrada Emmy.

Baršunasta haljina

Glumica je prošetala crvenim tepihom u Peacock Theatreu u Los Angelesu u širokoj crnoj baršunastoj haljini s dugim šlepom i upečatljivim dekolteom s kristalnim naramenicama. Riječ je o custom haljini Ralpha Laurena s koordiniranim dijamantnim naušnicama i nekoliko dijamantnih narukvica i prstenja.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Haljina je izgledom neodoljivo podsjećala na crnu haljinu koju je nosila na Academy Museum Gala 2023., također ukrašena zadivljujućim sjajno ukrašenim naramenicama oko vrata.

Glamurozan stajling upotpunila je jednostavno raspuštenom tamnosmeđom kosom, a make-up sa sjajnim ružičastim usnama podigao je cjelokupan dojam.

  • +8
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Velika večer za Selenu

A ovogodišnja dodjela Emmy nagrada bila je velika večer za Selenu koja je, osim što je dobila svoju prvu glumačku nominaciju za ulogu Mabel Mora u seriji 'Only Murders in the Building', dobila je i treću producentsku nominaciju za seriju, što ju čini najnominiranijom latino producenticom u povijest Emmyja.

Na prošlogodišnjoj dodjeli Emmyja Selena Gomez se pojavila u spektakularnoj prozirnoj haljini Oscara de la Rente prekrivenoj grimiznim šljokicama raspoređenim u cvjetni uzorak nalik lišću. S njom je na reviji bio i dečko Benny Blanco, a iako nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, viđen je kako joj sa strane šalje poljupce.