L'ADRIA STORY HALL OF FAME

U nježnim tonovima: Danijela Martinović zablistala u romantičnom izdanju

05.06.2024 u 09:11

Bionic
Reading

Tradicionalna noć glamura u Zagrebu okupila je brojna poznata imena među kojima je bila i Danijela Martinović

Story Hall of Fame već 11 godina okuplja domaće i regionalne zvijezde, a ni ove godine nije nedostajalo poznatih uzvanika i uzvanica u pomno osmišljenim kombinacijama

U Zagrebu je održana jedanaesta dodjela nagrada Story Hall of Fame te je tradicionalno okupila osobe iz raznih sfera javnog i društvenog života u najraskošnijim izdanjima, a među poznatim uzvanicama našla se i Danijela Martinović.

Plavokosa Splićanka zaigrala je na kartu romantičnog vintagea odabravši haljinu od satena srcolikog dekoltea, bez naramenica i u nježnoj puderastoj ružičastoj boji.

veliki party

Glamurozne kreacije na crvenom tepihu: Brojni poznati stigli na dodjelu nagrada

Pogledaj galeriju

Upečatljivu je kreaciju nadogradila raskošnom bisernom ogrlicom, minijaturnom torbicom neobičnog dizajna načinjenom od metalik kože i cipelama u tonu.

Dobro raspoložena glazbenica ovaj je glamurozni look upotpunila chic niskim repom s dodatkom zavjesa-šiški i elegantnim make upom.

Osim Danijele, jedno od najglamuroznijih događanja nisu propustile ni Lejla Filipović, Franka Batelić, Nina Badrić, Žanamari Perčić, Sementa Rajhard, Dubravka i Tony Cetinski, Barbara Repe, Lana Klingor Mihić, Ella Dvornik, Marko Cuccurin, Mirjana Mikulec, Tara Thaller i Mateo Cvenić...