ZA NJU I NJEGA

Kultne tenisice nikada ne izlaze iz mode, što potvrđuje jedan od najskladnijih parova

04.06.2024 u 15:41

  • +2

Ryan Reynolds i Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Gossip Girl' uvijek uspijeva pružiti upečatljive modne trenutke na svečanim događanjima, dok je njezin stil izvan dužnosti potpuno ležeran i nepretenciozan

Da u stajlinzima izvan svjetla reflektora prednost daje udobnim komadima bez roka trajanja, Blake Lively dokazala je ovog tjedna u šetnji ulicama New Yorka.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Kombinaciju traperica i tamnoplave majice bez rukava začinila je kultnim starkama narančaste boje, koje su postale glavnim protagonistom njezina ležerna izdanja.

Iako se posljednjih sezona nalaze u drugom planu uslijed planetarne popularnosti modela Samba brenda adidas i sličnih retro modela, tenisice Chuck Taylor All Star ostaju klasikom u svijetu obuće na koji se uvijek može računati.

Potvrdio je to i suprug glumice Blake Lively, odabirom niske verzije bijele boje, u kombinaciji s tamnoplavim hlačama i košuljom svjetlije nijanse plave.

Kultne starke počele su se proizvoditi još davne 1917. godine, a prvobitno su bile namijenjene košarkašima.

S dugogodišnjim stažom na modnoj sceni, postale su jedan je od najprodavanijih modela tenisica svih vremena i nezaobilaznim modelom u ormaru brojnih generacija.

  • +29
Chuck Taylor All Star II Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo
sve osim nogometa

Učitavanje...