Nicky Hilton Rothschild

U odličnim čizmama i još boljem baloneru slavna bogatašica izgleda tako chic

17.10.2024 u 09:02

Bionic
Reading

S dolaskom jeseni američka modna dizajnerica i model Nicky Hilton Rothschild iz ormara je izvukla ultimativne sezonske komade i svojim elegantnim stajlingom oduševila sve okupljene na otvorenju dućana Burberry u New Yorku

Ponovno otvaranje nedavno renovirane Burberryjeve vodeće trgovine u New Yorku u istočnoj 57. ulici u središtu Manhattana bio je popriličan modni događaj.

Otvaranje renovirane Burberryjeve vodeće trgovine

Na otvorenje su stigle i zvijezde uključujući 78-godišnju pop divu Cher koje je izgleda sjajno u baloneru i širokim hlačama porubljenih preko skrivenih potpetica, komadima koje je za nju odabrala stilistica Patti Wilson.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Prisutna je bila i 32-godišnja engleska manekenka-glumica Cara Delevigne, koja krasi i masivni reklamni pano britanska luksuzna modna kuće. A među okupljenima posebnu pažnju privlačila je Nicky Hilton.

  • +5
Nicky Hilton Rothschild Izvor: Profimedia / Autor: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Nicky Hilton i ultimativni sezonski komadi

Nicky Hilton je inače dobro poznata po svojem sofisticiranom modnom stilu. Najčešće poseže za klasičnim modnim komadima i vrlo uspješno spaja klasičnu eleganciju sa chic i trendi komadima. A tom formulom poslužila se i ovog puta.

Mlađu sestra Paris Hilton, koja je 2015. udajom za Jamesa Rothschilda, postala članicom te poznate i moćne obitelji, servirala je look vrijedan pažnje. U prvom planu našao se baloner i čizme, ultimativni sezonski komadi. A Nicky je posegnula za savršenim spojem trenda i klasike. Visoke, crne čizme s četvrtastom potpeticom bile su ukrašene upečatljivom kopčom s prednje strane, a baloner je bio čisti chic – bež, midi duljine, s remenom na rukavima i na ramenima te pojasom u struku.

Sjajan spoj torbice i haljine

Nicky je sve oduševila svojim elegantnim outfitom koji je genijalno uskladila čak i haljinu s torbicom. Midi košulja haljina u prepoznatljivom uzorku britanske modne kuće dojmljivo je istaknula njezine vitke noge, a kombinaciju je upotpunila i torbica istog uzorka.