POSJET BRAZILU

U vedroj nijansi: Sanja Musić Milanović napravila zanimljiv stilski odmak

04.06.2024 u 09:20

Bionic
Reading

Predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović, liječnica epidemiologinja, otputovali su u službeni posjet Brazilu

Zoran Milanović sastao se u Braziliji s brazilskim predsjednikom Luizom Inácijem Lulom da Silvom, što je prvi službeni posjet predsjednika hrvatske države Brazilu od uspostave diplomatskih odnosa prije 32 godine.

Njegova supruga Sanja prati ga na ovom putu, a za susret s brazilskim predsjednikom odabrala je zanimljiv look koji joj je odlično pristajao.

  • +14
Milanovići s Lulom da Silvom u Brazilu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ured predsjednika Republike Hrvatske

Prva dama Hrvatske dobro je poznata po svojim ženstvenim izdanjima koje bi odobrila svaka ljubiteljica poslovne elegancije.

  • +6
Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Premda se uglavnom drži neutralnih tonova, Musić Milanović izgledala je bez greške u upečatljivom sakou i to u za nju netipičnoj žutoj boji, a kombinirala ga je s elegantnom bijelom suknjom midaxi duljine, bijelim topom i žutim stiletticama.

Efektna modna igra vedre žute i neutralne bijele odličan je spoj, a Musić Milanović kao prirodnoj brineti dobro pristaje. Ovu uspjelu modnu kombinaciju zaokružila je svojim sad već zaštitnim znakom, crvenim ružem i raspuštenom kosom stiliziranom pri krajevima u blage valove.

Inače, predsjednik Milanović će se sastati i s Claudijem Castrom, guvernerom Rio de Janeira, i gradonačelnikom tog grada Eduardom Paesom.

sve osim nogometa

Učitavanje...