PORTRET VLADAJUĆEG ZNAKA

U životu Škorpiona sve se vrti oko tajni, strasti i osvete

27.10.2024 u 07:04

Bionic
Reading

Poznati kao strastveni i upečatljivi, Škorpioni imaju dva vladara – borbenog Marsa i moćnog Plutona, planeta regeneracije, transformacije, smrti i ponovnog rođenja. Pojedinci rođeni u tom znaku živući su dokaz izreke 'što te ne ubije, ojača te', jer ih teškoće na koje nailaze uglavnom dodatno očvrsnu. Sve vrlo intenzivno proživljavaju i ne poznaju sredinu

Vole li vas dat će vam sve, no ako im se zamjerite teško će vam ikada oprostiti. Vanjska značajka po kojoj su prepoznatljivi njihove su izražajne oči, odnosno pogled koji vas skenira i želi vam zaviriti u dušu. Zanima ih sve što se krije ispod površine, dok preziru dobro uvježban nastup površnih i plitkih ljudi. Žele otkriti skrivene tajne i detektiraju one koji govore neistinu ili ih žele obmanuti.

Privlače ih zagonetke i misteriji svih vrsta. Rado istražuju i gaje zanimanje za okultno. Imaju iznimnu snagu volje pa kad nešto odluče teško da će ih išta odvratiti od zacrtanog cilja. Posvete li se nečemu ili nekomu, čine to do kraja, bez zadrške. U bliskim odnosima daju cijele sebe, no budu li izdani ili povrijeđeni, njihova se ljubav pretvara u mržnju i prijezir.

Pogledaj detaljni horoskop

Škorpioni nisu bez razloga na glasu kao najosvetoljubiviji znak. Prednjače i kad je o ljubomori i posesivnosti riječ jer očekuju da im se partner potpuno preda. Budući da su vrlo intuitivni, nanjušit će prijevaru na daljinu. Zrače prirodnim magnetizmom, a nerijetko i neodoljivom, pomalo sirovom putenošću.

Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Ugledni su kao strastveni ljubavnici za koje u seksu nema tabua. Nemaju dlake na jeziku, a njihove šale i komentari znaju biti prilično opscene. U komunikaciji su izravni i nerado se izražavaju u rukavicama. Koliko god bolna ili ružna bila, sasut će sugovorniku istinu u lice, pritom ne vodeći računa o izboru riječi.

  • +3
Ryan Reynolds je Škorpion, rođen je 23. listopada 1976. Izvor: Profimedia / Autor: zz/XNY / StarMax / Profimedia