VJERNA KLIJENTICA

Ubojita haljina Jennifer Lopez djelo je supruge Harisa Džinovića

08.08.2017 u 09:59

Bionic
Reading

U društvu odabranika, bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, slavna Jennifer Lopez stigla je na njujorško vjenčanje bliskih prijatelja zasjenivši uzvanike i glavne zvijezde večeri u haljini ubojitog dekoltea

Latino diva godinama ne odustaje od izazovnog stila odijevanja kojim ističe poznate obline, a ništa drukčije nije bilo ni u dolasku na vjenčanje bliskih prijatelja u New Yorku.

Dežurne paparazze počastila je besprijekornim izgledom u pripijenoj, plavozelenoj haljini koja stiže sa zavodljivim prorezima na području struka i dekoltea.

Kako se saznaje, kreaciju viđenu na JLo potpisuje modni brend Hamel dizajnerice Meline Harris – supruge pjevača Harisa Džinovića koja je u nekoliko navrata uspjela osvojiti modnu naklonost latino dive kad je riječ o pojavljivanjima na svečanim događanjima i crvenim tepisima. 

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proboj na svjetsku modnu scenu, supruga poznatog pjevača narodne glazbe počela je predstavljanjem kolekcija na Tjednima mode u Miamiju, a jedna od prvih slavnih klijentica ove dizajnerice s beogradskom adresom postala je holivudska diva Sharon Stone.

@sharonstone looking sexy as always in #hamel #melinadzinovichamel #hamelbymelinaharris#hameldress

Objavu dijeli HAMEL (@hamelbymelinaharris)

Čuvena glumica zaljubila se u Melinine kreacije zahvaljujući preporuci bliskog prijatelja i brend menadžera Clifa Loftina, a u njima je viđena na nekoliko svečanih događanja.

Uspješna modna suradnja sa seks simbolom 90-ih, Melini Džinović priskrbila je mnoštvo klijentica svjetskog glasa. Impozantna modna lista, između ostalih, uključuje imena poput pjevačice Britney Spears, Jessie J, slavne bogatašice Paris Hilton, seks simbola Pamele Anderson i glumice Kate Beckinsale.