SUPER LJETNI LOOK

Ultra seksi haljinice u kojima ćete se odmah pronaći

24.07.2013 u 12:51

  • +7

Aleksandra Dojčinović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih domaćih dizajnerica Aleksandra Dojčinović donosi lookbook i nudi vam modne kombinacije idealne za ovo ljeto

Bilo da je riječ o dnevnoj varijanti, poslovnom izgledu ili večernjoj zabavi, dizajnerica nudi besprijekornu gracioznost i ženstvenost od koje ne odstupa ni u ovoj kolekciji. Idealan balans bezvremenske klasike pomiješan sa suvremenim dizajnom zasigurno će biti prvi odabir svih žena koje su u potrazi za jednostavnom elegancijom.

Upravo Aleksandra svojim radom oduvijek je bila sinonim za modernu ženstvenost, gdje je individualan pristup odijevanju uvijek bio ostavljen ženi da ga sama istraži i istakne načinom na koji ga ona nosi, bilo konstrukcijom, bilo koloritom ili formom.

Ovom ljetnom kolekcijom lagano dominira retro prizvuk koji u kombinaciji s jarkim bojama, bojama pudera, pastelno rozom, sunčano žutom ili cvjetnim uzorkom dobiva suvremeno lice. Volani su i dalje okosnica Aleksandrina rada koji svojim volumenom naglašavaju ljepotu samog dizajna, a novost su hlače široka kroja i jarkih boja koje se mogu kombinirati s bluzama istog uzorka ili samostalno.

Upravo ovom pričom Aleksandra je najavila proširenje svoga rada te će u rujnu na prestižnoj lokaciji u Stuttgartu otvoriti svoju prvu trgovinu izvan Hrvatske