PRELIJEPA CHARLOTTE

Unuka filmske ikone blista u preslatkoj trudničkoj haljini

16.07.2018 u 09:03

Bionic
Reading

Charlotte Casiraghi, deveta u redu za nasljedstvo kneževine Monako, često je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Mladoj ljepotica koja se ove godine zaručila za partnera, francuskog redatelja Dimitrija Rassama s kojim očekuje svoje prvo dijete, trudnoća lijepo pristaje.

Iako par nakon objava zaruka u ožujku nije još najavio datum vjenčanja, ne sumnjamo kako će se raditi o događanju na kojem neće manjkati glamura.

  • +8
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Charlotte Casiraghi, 31-godišnja kći princeze Caroline od Hanovera i unuka princeze Grace Kelly, ponovno je dokazala kako je dobar ukus naslijedila od slavne bake koja je s pravom nosila titulu modne ikone i mame koja je već godinama muza velikom Karlu Lagerfeldu.

  • +6
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta zablistala je na jednom prijamu u predivnoj mini haljini od tkanine protkane zlatnim nitima koju je whowhatwear.com proglasio najljepšom trudničkom haljinom ikad.

Charlotte je ovaj upečatljiv stajling upotpunila sandalama s tankim remenčićem i nakitom, a odličan look zaokružila je modernom frizurom s diskretnim valovima.

Tzv. halter haljine su veliki ovogodišnji hit, a među prvima koje su ih isfurale je svakako, nova ljubimica modnog svijeta Meghan Markle.

Ljetne haljine halter izreza vratile su se u velikom stilu na modnu scenu, a izgledaju fantastično u kombinaciji sa sandalama s block petom ili špagericama na punu petu.