GRECE GHANEM

Vedri stajling omiljene sjedokose modne ikone podiže raspoloženje u trenu

24.03.2021 u 16:39

Bionic
Reading

Grece Ghanem, sjedokosa modna influencerica iz Kanade, prava je modna inspiracija pa ne čudi da njezin Instagram profil iz dana u dan ima sve više obožavateljica

Grece Ghanem, kanadska pedeset plus influcencerica s nevjerojatno dobrim osjećajem za modu ne prestaje nizati dobre stajlinge jedan za drugim.

Grece je jedna od onih dama koje se ne boje modnih eksperimenata i hrabrih kombinacija slaveći ženstvenost i ljepotu bez obzira na dob.

Ova kreativna zaljubljenica u modu iznova pokazuje kako moda nije rezervirana samo za mlade fashionistice te odvažno spaja upečatljive boje i uzorke.

Influencerica sa srebrom u kosi ponovno je izazvala pomutnju na društvenim mrežeama ludo dobrim stajlingom koji će odmah izmamiti osmijeh na lice ljubiteljicama vedrih boja.

Heklani sako s dvorednim kopčanjem i udobne hlače od samta u tonovima intenzivno ružičaste savršen su spoj, a ovaj proljetni look, Grece je upotpunila svijetloplavim natikačama na petu i sunčanim naočalima trendi mačkastih okvira. Stajling za koji je zaslužila samo najbolje ocjene, omiljena pedesest plus blogerica zaokružila je efektnim modnim detaljem torbom s potpisom Diora.

Inače, heklani i kukičani komadi ove su sezone veliki hit i donose dašak nekih prošlih vremena, osobito ludih 70-ih, te se odlično uklapaju u aktualne trendove nošenja trapezica.

  • +13
Trapezice i bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

U jednom je ranijem intervjuu Grece rekla kako svoj stil nije godinama mijenjala.

'Iako sam u 50-ima to ne znači da sam ljubiteljica staromodnih kombinacija. Uvijek sam voljela jake boje, uzorke... Volim komade koji govore sami za sebe i imaju bezvremenost, a istovremeno su lijepi i praktični. Moj se stil nije mijenjao tijekom godina - čvrsto vjerujem da možete ostati vjerni svom načinu odijevanja bez obzira na godine', smatra Grece koja se zbog svoje struke, mikrobiologije preselila iz Libanona u Montréal te postala jedna od najpoznatijih modnih influencerica iznad pedeset.