ODUŠEVILI PUBLIKU

Vesela, razigrana i romantična modna bajka Elfsa

19.03.2016 u 12:48

  • +36

Romantična bajka s ELFS potpisom

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Na četvrtoj večeri Bipa fashion.hr-a svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto predstavio je popularni modni dvojac Elfs

Dizajneri su ove sezone bazirali kolekciju na otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima. Osnovni motiv je new look što su ga osmislili za žene koje vole sanjariti, gledati stare filmove te slušati glazbu s gramofonskih ploča.

Nova kolekcija Elfsa stvorena je za nepopravljive romantičarke, nježna i pastelna, a od boja su najviše zastupljene puderaste s izletima u bijelu, nježnu plavu i zlatnu boju. I ove sezone neizostavan je cvjetni uzorak, za koji su dizajneri inspiraciju pronašli u slikarskoj tehnici akvarela. Od materijala su najzastupljeniji brokat, makrame, čipka, lame i šifon. Cijelu kolekciju prati niz modnih dodataka u vidu upečatljivih prugastih torbi.

'U kolekciji su zastupljene različite dekade stilova, čime smo željeli ponuditi raznolikost i ne ograničavati u izboru stilova', kažu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

Kolekcija sadrži i muške komade, nepretenciozne, upečatljive i klasične, inzistirajući na sportskoj eleganciji, dobrom komadu jeansa ili pak savršeno skrojenom odijelu.

Posljednje večeri Bipa fashion.hr-a na rasporedu su revije Ivice Skoke, Ana-Marije Ricov, BiteMyStylea te IK studija.

420890,420881,420709,420724