U SVAKOJ TRUDNOĆI

Viktorija Rađa otkriva kako je skinula 42 kilograma

13.03.2013 u 12:16

Bionic
Reading

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Viktorija Rađa, estradnu je karijeru stavila u drugi plan i posvetila se obitelji, no gdje god se pojavi, njezin je modni izričaj itekako zapažen. Za Story je progovorila upravo o tom svom 'modnom talentu'

'Kada sam se počela baviti modom, imala sam 15 godina. Naučila sam da je moda nešto što trenutačno nosiš i što ti je nametnuto. Važno je da se dobro osjećaš u onome što nosiš', rekla je za StoryViktorija Rađa te dodala kako prati trendove, ali nije isključiva i ne robuje im. Inspiracija, naglašava, dolazi iz nje. 'Nekako se odijevam prema vlastitom osjećaju, pa ispadne dobro', kaže.

Odjeću bira sama, ali joj je drago čuti mišljenje prijateljice. Kupuje uglavnom u inozemstvu, iako je naše tržište, tvrdi, sve bolje opremljeno. Preko interneta kupuje vrlo rijetko.

'Obožavam šoping i u tome se vodim srcem, iako s godinama uključim i razum, ali samo ponekad', priznaje.

Opušta se treningom u fitnes-centru BaBAi, koji je nedavno otvorila u suradnji s trenerom Vladanom Vitasom te druženjem s prijateljicama.

U braku je deset godina i kaže kako su ona i suprug Dino Rađa postali 'savršeno usklađen mehanizam'. Bavila se pjevanjem, za kojim ne žali jer se ostvarila kad je rodila djecu.

Na pitanje što najviše cijeni kod Dine, odgovara, 'Njegovu snagu, stabilnost i dobrotu. I to koliko se svaki dan trudi da budem sretna i voljena.' Priznaje i da je strastvena u svemu što radi, pa tako i u odnosu!

U životu joj je najteže bilo – ošišati šiške, rekla je više kroz šalu. Godine je ne plaše, veseli se starosti i borama, a da Dinin sin ne živi u Splitu, živjeli bi u - Ateni.

Na kraju je priznala i kako je u svakoj trudnoći dobila 42 kilograma i skinula ih u prvih šest mjeseci dojenja – redom, radom, odricanjem i samo mirisanjem hrane.