NICOLE KIDMAN

Vječne hlače koje vrijedi imati: Nije mogla odabrati jednostavniji stajling, a izgleda tako dobro

08.10.2024 u 09:00

Bionic
Reading

Slavna 57-godišnja glumica održala je još jednu lekciju iz dobrog stila na ulicama New Yorka s lookom sastavljenim od osnovnih modnih komada koji se mogu naći u svakom ormaru

Kada je riječ o dobrom stilu, jednostavnost i minimalizam su nepogrešiv odabir. Tako se basic modnim komadima koji se mogu naći u svakom ormaru lako kreiraju outfite koji postižu izvanredne rezultate. Modni znalci jasno su to pokazali na nedavno održanim tjednima mode, birajući stajlinge kojima su dominirale traperice ili jednostavne bijele majice.

Chic na ulicama New Yorka

A sada je to potvrdila i Nicole Kidman. Slavna 57-godišnja glumica uočena je na ulicama New Yorka u vrlo elegantnom looku koji se sastojao od uske crne dolčevite i basic širokih sivih hlača koje su savršeno pristajale njezinoj silueti. Hlače istovremeno udobne, a tako chic jedan su onih komada koji spašava baš svaku kombinaciju, a osim u ponudi luksuznih brendova, lako ih je naći i na policama popularnih high street brendova, od H&M-a, Manga pa do Zare.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Vječni komadi u ormaru

Nicole, koja je prije nekoliko dana gledala svoju kćer, 16-godišnju Sunday Rose kao debitira na modnoj pisti, vratila se u Veliku jabuku, a ovom prilikom odabrala je odjeću koja se tako lako prilagođava svakoj prilici i vječno promjenjivim trendovima.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: DAMEBK / INSTAR Images / Profimedia

Crna dolčevita, uska i jednostavna, bila je oličenje nepogrešive klasike i minimalizma, a sive hlače visokog struka i širih nogavica sjajan primjer svakodnevne udobne elegancije i chica. A svoj stajling Nicole je zaokružila klasičnim crnim mokasinkama, iako su ove hlače lako nosive uz tenisice i cipele s visokom potpeticom.

Hlače dostupne i na policama high street dućana

Inače, ovakav model sivih hlača visokog struka od fluidne tkanine, uglavnom ravnog ili lepršavog kroja, predstavlja sigurnu okladu za svakodnevne lookove. Jednostavne, a tako efektne, svakom stajlingu daju dozu sofisticiranosti, i to bez odricanja od udobnosti. I što je još bolje, lako ih je pronaći na policama popularnih high street dućana.

  • +4
Sive hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo