KRALJICA AVANGARDE

Vjerna svom stilu: Đurđa Tedeschi servirala dva ludo dobra looka

24.06.2024 u 10:50

Bionic
Reading

Đurđa Tedeschi nije propustila Slano Film Days gdje je uživala u ovom događanju posvećenom filmsku, a njezine modne kombinacije, uvijek posebne i upečatljive, ni ovoga puta nisu razočarale

U filmskim je projekcijama na otvorenom, u bajkovitom vrtu Ville Riva u Slanom uživala je i velika ljubiteljica filmske umjetnosti Đurđa Tedeschi, koja svojom energijom, ali i besprijekornim modnim kombinacijama nadahnutima avangardom redovito donosi dašak glamura gdje god se pojavi.

Uvijek originalna i drukčija od drugih, majka našeg poznatog poduzetnika Emila Tedeschija ponovno je sve zadivila u dva nevjerojatna modna izdanja.

Umirovljena sutkinja briljirala je u svojoj omiljenoj boji, crnoj, pojavivši se na ovom događanju u dvije maxi haljine koje su joj odlično pristajale te je teško odlučiti koja je bolja.

Oba stajlinga zaokružila je kao i uvijek pomno odabranim detaljima - elegantnim šeširima, čipkastim rukavicama, chic cipelama, cool torbicom, upečatljivim naušnicama...

Stajlinge je dodatno nadogradila ružem u smeđim tonovima i prepoznatljivom frizurom sa šiškama.

Slano Film Days, jedinstven format događanja posvećenih filmu proteklih je pet dana pretvorio Slano u mjesto filmskih razgovora, projekcija i brojnih neformalnih druženja, a razmjena iskustava i ideja ima za cilj da mladi redatelji, glumci i snimateljice, oslobođeni natjecateljskog pritiska, otvoreno razgovaraju o kreativnom procesu stvaranja filmova, svojim idejama i novim projektima i to s nekim od najvećih imena iz svijeta filma kao što su Oscarovci Alfonso Cuaron i Paweł Pawlikowski ili višestruko nagrađeni redatelji kao Ruben Ostlund i Michel Franco.

sve osim nogometa

Učitavanje...