U ULIČNOM KVIZU

Voditeljica na poklon dobila knjižicu erotske poezije

28.06.2014 u 11:49

Bionic
Reading

Marijana i Ivan zabavljaju se snimajući drugu sezonu uličnog kviza 'Tko će ga znati', čije se nove epizode upravo prikazuju na RTL Televiziji od ponedjeljka do petka u 19:15 sati

Splićani i Riječani pokazali su se itekako dobri domaćini voditeljskom dvojcu, koji se nije prestajao smijati i zabavljati s novim kandidatima koji pomoću kviza žele popraviti kućni budžet, ali i slučajnim prolaznicima.


Marijana je u Rijeci svirala bubnjeve s uličnim glazbenikom, pjevala 'Pretty woman' te hitove Jinxa i Novih fosila, susrela se s mladićem istog prezimena (čak joj je i dao osobnu da se i sama uvjeri), s natjecateljima plesala rumbu i od njih pokušavala doznati što će kupiti od zarađena novca, dok je od iskusnih galebova tražila savjete o upucavanju i ljubavi, gospodina duge kose o njezi i preparatima za sjaj, a djedu Mešu provjeravala zna li imena svih svojih devetero unučadi.
Simpatična voditeljica je od jednog sudionika kviza na poklon dobila knjižicu erotske poezije, dok joj je drugi, što iz poštovanja, a što zbog bojazni od ljubomorne bolje polovice, cijelo vrijeme govorio Vi.

Na Riječkom sajmu Marijana je upoznala i papigu Feruccija, koji je imao priliku pomoći svojoj gazdarici da zaradi dodatni novac točnim odgovorom na prvo pitanje. Naravno, bilo je tu i Riječana koji su Marijanu zamijenili s kolegicom Antonijom Blaće, neki su od nje i snimateljske ekipe bježali kao vrag od tamjana, a dvije je prijateljice čak uspjela razdvojiti, zbog čega se našalila da se osjeća kao Mojsije.