FANI ODUZIMA DAH

Za gledanje ovih fotki trebat će vam tableta za smirenje

05.11.2014 u 11:14

  • +14

Fani Stipković

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

Bionic
Reading

Nakon što su je svjetski mediji proglasili najljepšom novinarkom Fani Stipković dobila je unosnu poslovnu ponudu: Postala je zaštitno lice svjetske kampanje kupaćih kostima Khongboon, a osnivači Khongboon Swimweara odlučili su je nazvati upravo njezinim imenom

Televizijska voditeljica i novinarka Fani Stipković, koja trenutno živi i radi u Madridu, zvijezda je nove kampanje svjetski poznatog brenda Khongboon. Iako je Fani dizajnirala svoju liniju kupaćih kostima, ovaj put našla se u ulozi modela i još jedanput opravdala status najpoželjnijeg TV lica, ali i tijela. Na jednoj od najljepših plaža na svijetu, plaži Saharun na Dugom otoku, snimljene su fotografije koje oduzimaju dah.

'Kao prepoznatljivo lice na internacionalnoj televizijskoj i showbiz sceni, zbog brojnih intervjua sa svjetskim zvijezdama i činjenice da su je svjetski mediji proglasili među najljepšim novinarkama na svijetu, odlučili smo da upravo Fani Stipković bude naše novo zaštitno lice. Ova limitirana kolekcija sastoji se od sedam različitih, ručno rađenih materijala u tri različita dizajna. Fani je izabrala dizajne kupaćih kostima, a njezini imidž, ljepota, seksepil i ženstvenost savršeno su se uklopili. Iznimno smo sretni zbog ove suradnje i nastavit ćemo surađivati s njom jer je iznimno profesionalna i prepoznatljivo lice na svjetskoj medijskoj sceni', poručili su osnivači Khongboon Swimweara.

Video sa snimanja dostupan je ovdje: