UNOSAN BIZNIS

Za jednu jedinu objavu na Instagramu dižu 300.000 dolara

18.12.2015 u 11:22

Bionic
Reading

Tri su ljepotice koje trenutačno najviše zarađuju objavama na Instagramu Kendall Jenner, Cara Delevingne i Gigi Hadid koje za jednu jedinu objavu mogu inkasirati između 125.000 i 300.000 dolara

Bivši casting direktor Frank Spadafora koji je suradnik D'Marie Archivea (što je nešto kao IMDB baza za supermodele) za časopis CR Fashion Book rekao je da su tri manekenke koje najbolje zarađuju na društvenim mrežama Kendall Jenner, Cara Delevigne i Gigi Hadid, i to tim redom.

Ove se godine Kendall Jenner s 43,9 milijuna pratitelja (followera) našla među najbolje plaćenim manekenkama na svijetu s procijenjenom zaradom od oko četiri milijuna dolara. No poziranje ispred fotoaparata samo je jedan od nekoliko načina na koje ona akumulira bogatstvo. Članica klana Kardashian-Jenner sa svojim prijateljicama Gigi (10,2 milijuna pratitelja) i Carom (23,9 milijuna followera) za jednu jedinu objavu na Instagramu uzima između nevjerojatnih 125.000 i 300.000 dolara.

'Za razliku od njih manekenke Karlie Kloss, Behati Prinsloo i Miranda Kerr dobivaju između 25.000 i 50.000 dolara za jedan post na društvenim mrežama. Kraljice društvenih mreža jedna su nova vrsta modela', kaže Spadafora.

Fashion Week partners in criiiiime @kendalljenner

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

UGG Love ??

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Face off ?? ?? taken by @toricooki

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on