chic dizajn

Za vitak struk: Ova laskava haljina nosi se iz dana u dan, a nije skupa

02.08.2024 u 14:42

Bionic
Reading

Haljine s prugicama uvrštavaju se u komade koji nikad ne izlaze iz mode pa ćete ovaj model bez imalo sumnje nositi godinama

High street modni brendovi odavno su dokazali da se dizajnom (a nerijetko i kvalitetom) itekako mogu nositi i s najslavnijim modnim kućama. Među njima je i Mango, koji učestalo opravdava svoj slavni status.

Poznat kao ponešto skuplja trgovina od, primjerice, H&M-a ili Zare, ovaj brend španjolskog diva Inditexa redovito nas oduševljava elegantnim komadima koji uspješno odolijevaju trendovima.

Haljina s prugicama upravo je jedan takav. Midi kroj, okomite pruge u tonovi plave i povez oko struka čine je beskrajno laskavom za svaku siluetu, a chic dizajn garantira nosivost u brojnim prigodama.

Haljina s prugicama iz Manga Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Zavodljiv V-izrez i mašna koja se tankim vezicama veže iza leđa dodatno je podižu i čine opcijom koju ćete rado vaditi iz ormara iz dana u dan.

Ova Mangova haljina k tome i je i praktična jer se lako usklađuje sa svom obućom i modnim dodacima neutralnih tonova, a za upečatljiv stajling možete je nositi s komadima trendi svijetlo plave boje.

Prednost je i lepršava tkanina koja je pravi adut u vrućim ljetnim danima, ali i cijena koja iznosi pristupačnih 29,99 eura.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević