diorova capsule kolekcija

Nose je Jennifer Lopez i ikona stila: Ovo je najpoželjnija haljina, ali ima jednu manu

30.07.2024 u 14:08

Bionic
Reading

Košulja-haljine veliki su hit ovog ljeta te osvajaju svojim chic stilom, iznimnom udobnosti i svestranosti, a teško je pronaći ljepši model od ovog

Ako se pitate koji je modni komad u posljednje vrijeme u samom centru pozornosti, odgovor je jednostavan: Diorova košulja-haljina. Razlog? U kratkom vremenskom periodu nosile su je Jennifer Lopez i ikona stila Beatrice Borromeo.

Slavna pjevačica i glumica u njoj se provozala na biciklu u Hamptonsu nakon proslave 55. rođendana, blistajući u ovom mladenačkom stajlingu koji je laskao njenoj ionako vitkoj silueti. Uparila ju je sa chic balerinkama metalnog sjaja i ženstvenih mašnica.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Capsule kolekcija Dioriviera

Ova haljina predstavljena je u sklopu capsule kolekcije Dioriviera. Riječ je o midi modelu kratkih rukava i s gumbima koji se protežu cijelom prednjom stranom, a odličan je spoj elegancije i nenametljive sofisticiranosti.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / - / INSTAR Images / The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Napravljena je od ugodnog pamučnog muslina s motivom Toile de Jouy Sauvage u plavozelenim tonovima, a krase je naglašen struk i neodoljivi bočni džepovi. Nešto manje primamljiva je njena cijena od 3200 eura... i to joj je zapravo jedina mana.

Beatrice Borromeo nosila ju je prva

No taj iznos je prava sitnica za Beatrice Borromeo. Lijepa talijanska plave krvi i supruga Pierrea Casiraghija, koja je i inače poznata kao Diorova ambasadorica te zaljubljenica u klasične i elegantne komade, ovu divnu haljinu nosila je na paljenju olimpijske baklje u Monaku.

Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Stilizirala ju je udobnim bijelim espadrilama, kakve je već nosila u crnoj boji. Kosu je skupila u jednostavnu punđu te upotpunila look crnim sunčanim naočalama i preslatkom slamnatom torbicom, također iz Diora – modelom Mini Dioriviera Lady Dior. Torbica od prirodnog pruća ima kožne ručke u plavozelenoj nijansi i trakicu u istim tonovima, a košta 4850 eura.

Diorova košulja-haljina tako se prometnula u najpoželjniji modni predmet ljeta te izaziva pravu žudnju kod zaljubljenica u modu, uvijek u potrazi za komadima sa svim predispozicijama da nadvladaju prolaznost vremena i trendova.