DO RAVNOTEŽE DUHA I TIJELA UŽIVANJEM U BLISSU

Zablistajte izvana i iznutra u jedinom Decleor i Carita institutu u regiji

25.01.2016 u 09:00

Bliss studio

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bliss studio

Bionic
Reading

Zimsko razdoblje vrijeme je kada je cijeli organizam osobito osjetljiv na štetne vanjske utjecaje, a imunitet nerijetko oslabljen. Bliss institut, zagrebački studio za njegu lica i tijela te jedini ambasador prestižnih brendova Decleor i Carita u regiji, savršeno je mjesto na kojem možete svoj duh i tijelo zaštititi od nepovoljnih vanjskih utjecaja i vratiti prirodnu ravnotežu organizma u ovim hladnim mjesecima.

BLISTAVI IZVANA CIJELOGA DANA

Bliss vam nudi način kako da zablistate u svim vremenskim uvjetima te kako da istovremeno prikrijete svoje nedostatke i njegujete svoju kožu. Revolucionarni Colorescience, mineralni make up od 100% zdravih proizvoda kreiranih na bazi minerala, podupiru i odobravaju svjetski priznati dermatolozi, koriste ga mnogobrojne poznate zvijezde poput Cameron Diaz, Scarlett Johanson, Kate Hudson, Taylor Swift i mnogih drugih, a svjetsku popularnost je stekao upravo zato što spada u prvi i jedini aktivni make up, koji kožu hrani i štiti cijeli dan. Iako je iznimno lagan te ga nećete osjećati na licu, ima nevjerojatnu moć prekrivanja čak i najproblematičnijih tipova kože kao što su akne ili izražene hiperpigmentacije.

Savršenim make upom za sve sezone ga čini i vodootpornost, zbog čega se može nositi i na plažu i na skijanje. Problematična, osjetljiva ili reaktivna koža obožavat će Colorescience jer tretira i smiruje, a može se nositi cijeli dan bez straha od isušene kože ili osjećaja zatezanja, uz garanciju da ne otežavate svojoj koži blistanje u svakoj prilici.

OPUŠTENI I SNAŽNI IZNUTRA SVAKI DAN

Snažan metabolizam, jak imunitet otporan na štetne utjecaje i dobro raspoloženje u hladnim danima najlakše možete postići uživanjem u jedinstvenoj Bliss spa zoni. Neovisno o tome odaberete li odlazak na masažu, u saunu, solarij ili se pak odlučite na vlastitu kombinaciju navedenih usluga, u Bliss spa zoni vaši će vam um i tijelo biti zahvalni. Prema najnovijim istraživanjima, blagodati masaže na zdravlje ostavljaju dugotrajan pozitivan učinak. Primjerice, nakon 45 minutne masaže dolazi do smanjenja razine kortizola, hormona stresa u krvi, zatim do smanjenja citokinskog proteina povezanim s upalama i alergijama te povećanja bijelih krvnih zrnaca koja se bore protiv infekcija.

Pozitivni efekti boravka u sauni također su brojni. Infracrvena sauna, koju nudi Bliss institut, pruža toplinu koja se zadržava na površini, dokazano umanjuje reumatske bolove, ukočenost kod artritisa te umor i izvrstan odabir ukoliko želite ubrzati svoj metabolizam, a za one otpornije na veće vrućine koje dosežu i do 85°C, na raspolaganju je i finska sauna. Saune i masaže je dobro kombinirati sa smart solarijima koji predstavljaju inovaciju na hrvatskom tržištu jer, osim sunčanja, nude mogućnost korištenja programa koji potiču povećanu proizvodnju kolagena, koja smanjuje pojavu malenih bora i poboljšava sam izgled kože. Uživanjem u Bliss SPA zoni možete biti zdravi, osvježeni, opušteni i u formi svaki dan.