MTV MA 2010.

Zac i Vanessa među prezenterima

26.05.2010 u 15:00

Bionic
Reading

Na spektakularnoj dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada koja će se održati 6. lipnja u ulozi prezentera pojavit će se i zvjezdani teen par Vanessa Hudgens i Zac Efron

Gabriella i Troy, slatki par iz 'High School Musicala', ali i iz stvarnog života, pridružit će se već ranije najavljenim izvođačicama Christini Aguileri i Katy Perry koja će izvesti svoj novi hit 'California Gurls' te ostalim prezenterima, među kojima su i Tom Cruise, Cameron Diaz Jonah Hill, Jessica Biel, Bradley Cooper, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Shaun White, Sean 'Diddy' Combs i Russel Brand.

Ekipa iz nove ljetne komedije 'Grown Ups' - Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, Rob Schneider i David Spade - zajedno s Paulom Ruddom, Jasonom Segelom, Annom Kendrick, Christopherom Mintz-Plasseom i Aubrey Plazom dodijelit će ovogodišnje nagrade dobitnicima.

Domaćin dodjele nagrada koja će se održati u dvorani Gibson Amphitheatre u Universal Cityju (Kalifornija) je slavni komičar Aziz Ansari.

Novost ovogodišnje dodjele su i potpuno nove kategorije: najveća loša faca, najbolja zastrašujuća izvedba i svjetski superstar.

Online glasovanje trajat će do 5. lipnja, a detaljnije o MTV MA 2010. pročitajte ovdje.