Dani otvorenih vrata u McDonaldsu
Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić
Dani otvorenih vrata u McDonaldsu
Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić
OTVORENJE U DOGLEDNO VRIJEME
Najpoznatiji svjetski lanac brze hrane, McDonald's, pokrenuo je Dane otvorenih vrata koji će trajati od 6. do 19. svibnja tijekom kojih želi svim svojim vjernim gostima, ali i onima koji će to tek postati, iz prve ruke pokazati kako nastaju legendarni Big Mac, Chicken McNugget i ostali McDonald'sovi ukusni proizvodi
Danas su predstavnici sedme sile posjetili McDonald's na Jadranskoj aveniji gdje su iz prve ruke postavljali pitanja i razgledali prostorije poznatog lanca brze hrane.
McDonald's Hrvatska od 6. do 19. svibnja organizira Dane otvorenih vrata kada posjetitelji i svi zainteresirani mogu potražiti odgovore na pitanja kakva je kvaliteta namirnica od kojih se pripremaju McDonald'sovi proizvodi, kako se priprema hrana, kako je organiziran rad u McDonald'su, kako se separira otpad, što je to Crew room i na mnoga druga pitanja. U projektu sudjeluje 15 McDonald'sa u Hrvatskoj, a posjetitelji u organiziranom obilasku pod vodstvom McDonald'sovog voditelja mogu sudjelovati popunjavanjem prijavnice.
'U McDonald'su uvijek slušamo naše goste i želimo odgovoriti na sva pitanja koja imaju o našoj hrani i našem poduzeću. Dane otvorenih vrata organiziramo u sklopu naše kampanje o kvaliteti i transparentnosti kojom želimo poslovanje McDonald'sa približiti našim gostima i široj javnosti te ih informirati o visokim standardima kvalitete, brizi o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti hrane, organizaciji poslovanja te uključenosti u zajednicu u kojoj poslujemo. Svi zainteresirani imaju priliku vidjeti kako to izgleda s druge strane pulta', rekao je Pavel Pavliček, član uprave i operativni direktor tvrtke Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku.
Od veljače 1996. godine kada je u samom centru Zagreba u Jurišićevoj ulici otvoren prvi McDonald’s u Hrvatskoj do danas kada širom Hrvatske posluje već 20 McDonald’sovih lokacija i osam McCaféa, McDonald’s kontinuirano ulaže u razvoj poslovanja, iz godine u godinu otvaraju se nova radna mjesta i unapređuje ponuda kako bi se gostima uvijek pružilo samo najbolje. Svakodnevno 20 McDonald’sa u Hrvatskoj posjeti više od 32 tisuće gostiju – što je više od 12 milijuna gostiju tijekom godine!
'McDonald's je izuzetno ponosan na našu hranu, izgled naših objekata i naše djelatnike. Naš prioritet broj jedan je poslužiti svojim gostima sigurnu, izvrsnu i svježu hranu najviše kvalitete. McDonald'sov meni sastoji se od mesa (govedina, svinjetina i perad), ribe, kruha, povrća i mliječnih proizvoda – hrane iz četiri osnovne grupe hrane. Svi podaci o nutritivnim vrijednostima i alergenima nalaze se na našoj web stranici te na poleđini podložaka. McDonald's prije svega nudi kvalitetnu i svježe pripremljenu hranu', zaključio je Hrvoje Valent, voditelj odjela razvoja, pravnih poslova i odnosa s javnošću tvrtke Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske.
'Najviše upita ima za otvorenje McDonald'sa u Zadru i Slavonskom Brodu, a mjesta ima i za nova otvorenja u Zagrebu, što će se i dogoditi u dogledno vrijeme', rekao nam je Hrvoje Valent na naš upit.