VRATILE SE KOVRČE

Zahvaljujući Angelini Jolie ova će frizura u idućim mjesecima biti apsolutni hit

27.10.2024 u 09:05

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja kako se Angelini Jolie, zbog njezine uloge u biografskom filmu 'Maria', smiješi nominacija za Oscare, stoga ne čudi da punom parom radi na promociji istog. Za svoje pojavljivanje na AFI Festu u Los Angelesu, lijepa glumica odabrala je satensku haljinu boje šampanjca, ali i isfurala novu frizuru koja joj tako dobro pristaje

Prije svega nekoliko dana Angelina Jolie javnosti je pokazala svoju novu boju kose. Do nedavno brineta, sa svjetlijim pramenovima kose počela je eksperimentirati još prošlog proljeća.

Njezina promjena izgleda očito je naišla na brojne komplimente, pa je glumica otišla i korak dalje. Prvo je svoju dugu smeđu kosu prošarala plavim pramenovima, a potom je osvanula s praktički potpuno plavom kosom. I moramo priznati, izgledala bolje no ikad.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

No, tu Angelina Jolie nije stala sa svojim sjajnim transformacijama, pa se na AFI Festu u Los Angelesu 'vratila' u smeđe tonove i pokazale pramenove u nijansi od tamne do svjetlije smeđe, a potom je cijelu kosu nakovrčala.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Upravo ta frizura sjajno se uklopila uz satensku haljinu boje šampanjca, koja tako laska njezinoj sjajnoj figuri. Voluminozna frizura hommage je osamdesetim godinama prošlog stoljeća, a ne sumnjamo da ćemo je u idućim mjesecima viđati posvuda.

Ova svježa transformacija još jedno vrlo lako signalizira novo poglavlje u Angelininom životu, kako stilskom tako i ljubavnom.