POPUT DJEVOJČICE

Zaigrana Bojana Gregorić pokazala vitko tijelo u badiću

01.08.2016 u 14:04

Bionic
Reading

Prelijepa glumica Bojana Gregorić Vejzović odmara se na Pelješcu, a putem društvenih mreža rado dijeli sretne trenutke

Jedna od naših najljepših i često najbolje odjevenih glumica uživa u morskim radostima, a usput je pokazala da je u odličnoj formi. Bojana je tako objavila fotografiju na kojoj u jednodijelnom kupaćem kostimu radi dva stoja na rukama i očekivano odmah je dobila pohvale. Poput djevojčice koja uživa u ljetnim radostima u dvjema pozama otkrila je isklesano i snažno tijelo.

Poznato je da lijepa glumica često bira hit-krpice za razne događaje te se nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica pa ne čudi da je i ljeti u trendu. Jednodijelni kupaći kostimi, baš kao i kosa povezana u punđu, ove su sezone totalan hit. Majka dječaka Raula i kćerke Zoe početkom godine proslavila je 44. rođendan, a jednom nam je prilikom otkrila kako je tajna njezina besprijekornog izgleda u masažama: 'one su oblik relaksacije u kojem se prepuštam zaboravu svih obveza i problema'.

Ujutro....popodne...ma znam.....bezoooobrazna uzivancija?? #summertime #chill #fun #actresslife

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv


Nedavno je objavila još jednu fotografiju s odmora koja potvrđuje da Bojana Gregorić Vejzović ima tijelo za poželjeti i s godinama samo izgleda još bolje. Uz fotku na kojoj nosi dva različita bikinija i kupa se u moru glumica je poručila: 'ujutro... Popodne... Ma znam... Bezooobrazna uživancija' i opet dobila mnogobrojne pohvale za vitku liniju.

Tocno u podne?? #summer #Peljesac #fun #fashion #actresslife #Highnoon

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv


Ispred istog je murala pozirala i voditeljica Nevena Rendeli, a kako su ove dvije ljepotice udane za braću Vejzović, čini se da dio ljeta provode zajedno na Pelješcu, druže se i uživaju u obiteljskom odmoru.