LJEPOTA JE U TEBI

Zakoračite u raskošni svijet boja i mirisa s Avonom

03.09.2013 u 15:50

Bionic
Reading

Novu Avon make up liniju, koju predstavlja beauty ambasadorica Irina Shayk

Hidrokolor ruž za usne, 27 kn
Avon donosi novi dizajn omiljenih make up proizvoda. Sada s novom True Color tehnologijom koja čini boju još raskošnijom i postojanijom, novim nijansama i novim pakiranjima koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Hidrokolor ruž za usne se može pronaći u nevjerojatnom rasponu od čak 35 novih nijansi.

Ultra Glazewear sjajilo za usne, 29 kn
Neodoljivo sjajilo za usne u novom ruhu, s True Color tehnologijom i novim pakanjem pruža usnama zavodljivu boju i neodoljiv sjaj.

True Color Quad sjenilo za oči, 49 kn; True Color Duo sjenilo za oči, 39 kn
Fantastična quad sjenila za oči sada i u novoj kombinaciji boja te novoj formuli. Sjenilo dolazi u kombinaciji od 4 nijanse koje su označene brojevima, te uz ogledalo, za lakše nanošenje. True Color tehnologija s pigmentima koji se otpuštaju tijekom nošenja čine boju raskošnijom, svježijom i postojanijom. Osigurava „what you see is what you get“ tj. da boja koju vidite u paleti odgovara boji na kapku nakon
nanošenja.

Little Black Dress EdP, Far Away EdP, Incandessence EdP
Far Away Bella EdP, 99 kn
Novi dodatak liniji mirisa Far Away. Izvanredan miris za damu koja želi započeti avanturu. Iskusite radost i slobodu čudesnih putovanja uz miris voćnih i cvjetnih tonova te intrigantnih začina. Miris odiše tonovima sočne klementine, romantične sandalovine te egzotične sandalovine.

Naljepnice za nokte; 49 kn
Zanimljive i moderne naljepnice za nokte koje će svaku manikuru dovesti na još viši nivo. Bilo da se odlučite na motiv čipke ili na malu svjetlucavu mašnicu sigurno će biti pravi pogodak. Dolaze u dvije kombinacije: Racy Lacy i Bows for You.

Pink Pop kameleonsko sjajilo za usne; 19 kn
Pravi kameleon! Sjajilo za usne reagira u dodiru s kožom te stvara nijansu ružičaste koja najbolje odgovara vašem tenu

Sol za kupanje s mineralima Mrtvog mora, 79 kn
Minerali i kristali soli Mrtvog mora su bogati mineralima koji detoksificiraju i podmlađuju kožu. Sol za kupanje čini kožu mekom, osvježenom i opuštenom.

Anew Genics krema za područje oko očiju, 89 kn
Korektivna krema za podočnjake sa Shadow Erase optičkom tehnologijom koja otpušta boju te trenutno ujednačava ten. Pored toga smanjuje podočnjake – područje oko očiju izgleda i do dvije nijansije svjetlije. Smanjuje umoran izgled očiju, sadrži ekstrakt zelenog čaja.

Youth Express tretman za popunjavanje bora, 55 kn
Formula brzog djelovanja s Express Optics tehnologijom i učinkovitim prirodnim Copper kompleksom trenutno popunjava bore. Formula ciljano djeluje na linije ekspresije, sitne bore oko očiju i bore smijalice oko usta, te popunjava linije i bore kako bi koži pružila mlađi izgled.

Naturals Herbal linija sa sjemenkama grožđa i pšeničnim klicama, svaki proizvod za 19 kn
Savršena prirodna njega za dame iznad 50 godina života. Formula s ekstraktima pšeničnih klica i sjemenki grožđa povećava proizvodnju
kolagena, zateže kožu i vidljivo smanjuje pojavu bora. Ova formula također i njeguje i jača kožu, zatim pruža dubinsku hidrataciju i štiti od štetnih slobodnih radikala. U ovoj liniji možete pronaći: dnevnu kremu, noćnu kremu, gel za čišćenje lica i kremu za područje oko očiju.

Krema za dubinsku hidrataciju stopala s masažerom, 26 kn
Formula s glicerinom i kakao maslacem obnavlja suhu kožu i pruža stopalima ugodu i svježinu. Masaža stopala osigurava ugodno olakšanje umornim i teškim stopalima te potiče protok energije kroz cijelo tijelo.

Winter Cocoon kremasti gel za tuširanje, 13 kn
Kremasta kompozicija senzualne sandalovine i tonova slatke vanilije savršen je izbor za toplu večernju kupku ili tuširanje.