OH, ELLIE

Zar je moguće da je mislila da u toj haljini dobro izgleda?

19.03.2014 u 20:54

Bionic
Reading

Britanska pjevačica Ellie Goulding niže poslovne uspjehe, a iako ova mlada dama slovi za modnu eksperticu, mnogi se s time ne bi složili pri pogledu na njezinu najnoviju kombinaciju

Britanska senzacija, 27-godišnja Ellie Goulding novo je ime na svjetskoj glazbenoj sceni, a gotovo  nijedno njezino pojavljivanje u javnosti ne može proći nezapaženo. Međutim, ovoga puta svi pogledi bili su upereni u Ellie, ali i iz sasvim drugih razloga.

Mlada pjevačica pojavila se na crvenom tepihu u Los Angelesu povodom premijere filma 'Divergent' u ne baš tako sjajnoj kombinaciji. Vitka plavuša navukla je na sebe crnu šljokičastu haljinu dubokog dekoltea koja je nesumnjivo podsjećala na modu osamdesetih, zajedno s neizostavnim dramatičnim jastučićima na ramenima.

Ovom kombinacijom Ellie je prekršila osnovno modno pravilo: duboko dekoltirana haljina mora biti duga. Umjesto toga Ellieina haljina iz Balmainove kolekcije iz 2009. godine bila je daleko prekratka. U šljokičastoj mikro-haljini uz razbarušenu kosu Ellie je izgledala kao da je iskočila iz kakvog spota od prije gotovo 30 godina, a cjelokupni dojam baš i nije bio najbolji.