OSVAJANJE TERITORIJA

Zašto Angelina još uvijek ne da mira Jennifer?

30.08.2013 u 11:36

Bionic
Reading

Najprije je Angelina Jolie ukrala Jennifer Aniston muža, a sada joj otima i druge omiljene stvari. Naime Angelina i Brad Pitt odsjeli su u omiljenom hotelu Jennifer Aniston i čak rezervirali njezin najdraži apartman u kojem noćenje stoji 2500 dolara. Angie i Brad proveli su intimnu noć u apartmanu koji - zanimljive li slučajnosti - Jennifer smatra svojim drugim domom

Slavni je par odsjeo u raskošnom Sunset Toweru u Hollywoodu, u apartmanu 1502 – istom onom u kojem Bradova bivša supruga Jennifer Aniston voli prespavati, otkriva MailOnline.

Brad i Angelina najčešće borave u hotelu Four Seasons na Bel Airu, tvrdi neimenovani izvor za MailOnline, i obično Brad dogovara sve detalje njihovih malih intimnih izleta bez djece. No ovog je puta Angelina rezervirala sobu i očito namjerno tražila onu u kojoj obično boravi Jennifer.

Četrdesetčetverogodišnja Jennifer nikad nije krila da obožava šarm starog Hollywooda vidljiv u hotelu Sunset Tower, čija je redovita posjetiteljica. Bivša zvijezda 'Prijatelja' potrošila je 60.000 dolara tijekom tromjesečnog boravka u hotelu dok su ona i njezin zaručnik Justin Theroux tražili novi dom u Los Angelesu.

Izvori tvrde da je Angelina već pokušala rezervirati tu sobu, ali kako je bila zauzeta, hotel joj je ponudio druge mogućnosti, što je zvijezda odbila. Izvor blizak Jennifer vjeruje kako će se glumica sigurno osjećati povrijeđenom kad sazna da je par Jolie-Pitt spavao u istom krevetu u apartmanu koji ona tretira kao svoj drugi dom.

'Angie svakako zna da je to njeno omiljeno mjesto', dodao je prijatelj.

Angelina je 27. kolovoza rezervirala apartman 1502 s velikom terasom koja se proteže duž zgrade. Par je stigao u hotel u poslijepodnevnim satima, a nisu napuštali apartman do 11 ujutro sljedećeg dana. Večerali su sami na terasi. Glasnogovornica para je potvrdila da su proveli noć bez djece te da često imaju takve intimne izlete.

Dogodilo se to samo nekoliko tjedana nakon što su asistenti Jennifer Aniston zamijenili karte za let u London, kad je otkriveno da je i Angelina rezervirala isti let. Naime i sedam godina od razvoda s Bradom Pittom glumica pokušava izbjeći moguće susrete s Angelinom.

Jennifer je navodno trebala poletjeti iz Los Angelesa u London u nedjelju 11. kolovoza, ali je ubrzo otkriveno da je i Angelina na istom letu. Zaposlenik British Airwaysa u zračnoj luci Heathrow primijetio je taj detalj te uzeo slobodu da o tome obavijesti Jenniferine asistente.
Jennifer je navodno zamijenilalet za ponedjeljak 12. kolovoza.

Zanimljivo je, primjećuje E!News, da su, dok je par Jolie-Pitt boravio u Londonu, Jennifer i Justin odsjeli u hotelu u kojem obično ne odsjedaju.