Neamerička haljina

Zbog ove se haljine Melania Trump našla na udaru kritičara

06.09.2017 u 11:09

Bionic
Reading

Modni odabir prve dame Amerike Melanije Trump opet je izazvao brojne kontroverze

Twitter se opet užario od kritika na račun uvijek besprijekorno odjevene Melanije Trump, koja je vrlo brzo stekla titulu najbolje odjevene prve dame nakon legendarne Jackie Kennedy.

Predsjednik Donald Trump čestitao je Amerikancima Praznik rada, i to fotografijom na kojoj je uz njega lijepa supruga u elegantnoj bijeloj haljini ukrašenoj raznobojnim crtama i tankim remenom.

Fotografija je iz lipnja ove godine, haljinu potpisuje grčka dizajnerica Mary Katrantzou, a da stvar bude gora, ova upečatljiva kreacija izrađena je u Italiji.

  • +9
Bapski stajling Melanije Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naravno, mnoge je razbjesnilo to što je za čestitku povodom tog dana bila u kreaciji strane modne kuće.

'Zahvalite talijanskim radnicima i grčkim dizajnerima na Melanijinoj haljini', 'Nešto što je napravljeno u Americi nije dovoljno dobro za Trumpove', glasili su neki od ljutitih komentara na Twitteru, izrazivši negodovanje zbog 'neameričke' kreacije u kojoj se pojavila lijepa Melania.

  • +3
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Zgodna 47-godišnja Slovenka prilikom nedavne turneje po Europi često je nosila kreacije europskih dizajnera pa je tako upravo Talijane očarala u opravicama koje potpisuje Dolce&Gabanna, zbog čega su je prozvali novom nasljednicom neponovljive Sophije Loren.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

People se prisjetio kako je svojedobno i Jackie Kennedy bila kritizirana zbog svoje ljubavi prema francuskim dizajnerima, osobito prema Chanelu.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Inače, ovo nije prvi put da se Melania našla na meti kritičara zbog svojih modnih odabira. Nedavno su je napali zbog vrtoglavih štikli u kojima je krenula posjetiti područja koja je poharao uragan Harvey, premda je kasnije izašla iz predsjedničkog zrakoplova u primjerenijoj obući - tenisicama.