OBMANE I IZDAJE POSVUDA

Zbog retrogradnog Merkura u Raku i Sunčeve pomrčine bit ćete emocionalni, lakovjerni i neobjektivni

06.06.2020 u 11:12

Bionic
Reading

Upoznajte najvažnija planetarna kretanja do kraja mjeseca, kao što su retrogradni Merkur u Raku i Sunčeva pomrčina u istom znaku. Venera je većinu mjeseca retrogradna u Blizancima, da bi 28. lipnja krenula naprijed. U nastavku proučite što te pojave znače za cijeli zodijak

U četvrtak 11. lipnja Sunce u Blizancima dolazi u kvadrat sa zbunjujućim Neptunom u Ribama, šireći lakovjernost i zablude vezano za razna životna područja. Oko tog dana ne vjerujte previše svojim slutnjama i zaključcima.

U četvrtak 18. lipnja Merkur kreće retrogradno u Raku i ostaje u tom kretanju do 12. srpnja. U tom će razdoblju ljudi biti emocionalni, lakovjerni i neobjektivni. Završnica predizborne kampanje u Hrvatskoj bit će prožeta lažima, obmanama, izdajama i sklapanjem neobičnih savezništava.

Dva dana kasnije, Sunce ulazi u Raka, jačajući želju za sigurnošću i toplinom doma, kao i povećanu ljubav prema domovini. U idućih mjesec dana bit ćete zaštitnički nastrojeni prema onima koje volite i spremni podnijeti žrtvu za njih ako zatreba.

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Ta će tendencija narasti 21. kad Mjesec i Sunce u Raku stvore konjunkciju i prstenastu pomrčinu Sunca. Tijekom tog mlađaka bit ćete osjećajniji i podložni emocionalnoj manipulaciji. Neobuzdano maštanje i sanjarenje također bi vam moglo donijeti problema. Izbjegavajte donošenje važnijih odluka, nošenje vrijednosti izvan kuće, sukobe i alkoholiziranje.

U četvrtak 25. lipnja planet ljubavi Venera opet kreće naprijed nakon više od pet tjedana. Neke ljubavne prepreke postajat će manje pa će se stvari kretati u pravom smjeru, ali za potpuno otvaranje puta prema sreći morate se strpjeti do 12. srpnja.