STAJLIŠ ŠPANJOLKA

Zbog zdravstvenih problema: Kraljica Letizia ponovno se vratila tenisicama

17.07.2024 u 23:06

  • +6

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Na primanju u palači Zarzuela u Madridu okupila se cijela španjolska kraljevska obitelj, a kao i uvijek svi su sa zanimanjem popratili modne kombinacije ženskog dijela obitelji

Iako smo je u posljednjih nekoliko prigoda vidjeli u sandalama s udobnom block petom, bivša novinarka se sad ponovno vratila ravnoj obući, odnosno tenisicama.

Umjesto balerinki ili sandala ravnih potplata, uvijek sjajno odjevena kraljica posegnula je za prokušanom modnom formulom i to elegantim odijelom i bijelim sportskim tenisicama .

Radi se o tenisicama brenda Vivo Barefoot koje odlikuje minimalistička estetika, a zbog ultratankog potplata stvaraju osjećaj kao da hodate posve bosi.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Iza svega stoje njezini zdravstveni problemi, Mortonov neurom, a trpi bolove zbog stalnog nošenja visokih potpetica. Riječ je o stanju koje utječe na živce u nožnim prstima i uzrokuje zadebljanje tkiva, a očituje se iznenadnom pojavom boli u prednjem dijelu stopala i to obično za vrijeme aktivnosti - tako da mora paziti na izbor obuće.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavi sako s odgovarajućim hlačama, kraljica Letizia je spojila s bijelim topom, a look je upotpunila chic bob frizurom i s vrlo malo nakita.

Njezine kćeri odlučile su se za nešto drukčije opcije - princeza Leonor za trendi espadrile na punu petu, a Infanta Sofia je nosila crvene balerinke sa špic vrhovima.