JEDNOSTAVNO, A CHIC

Obožavane natikače i hit haljina: Julianne Moore ima ludo dobru kombinaciju za ljeto

17.07.2024 u 16:50

  • +6

Julianne Moore

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Glumicu prepoznatljive crvene kose mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu te za svoje večernje, ali i dnevne outfite dobiva samo komplimente

Julianne Moore koja će prosincu proslaviti svoj 64. rođendan, zaljubljenice u modu ne prestaje oduševljavati svojim modnim stilom.

Pristalica modnog minimalizma ne griješi kad se radi o modnim izborima te igra na sigurno kartu minimalizma koji nikad ne izlazi iz mode.

Njezini omiljeni basic komadi uz pomoć koji gradi genijalne casual stajlinge su između ostalog traperice širokih nogavica, udobne Birkenstock natikače, tenisice, oversized džemperi...

svi ih žele

Najudobnije 'ružne' natikače nikad nisu izgledale bolje: Ovim 'birkama' teško je odoljeti

Pogledaj galeriju

Zvijezda romantične komedije 'Svibanj, prosinac' ponovno je očitala lekciju iz stila prilikom šetnje ulicama New Yorka što naravno nije promaknulo fotografima koji je uvijek prate. Jednostavne modne kombinacije uvijek su na cijeni pa je Julianne uz pomoću samo dva hit komada kreirala cool ljetni look.

JULIANNE MOORE

U sivom odijelu i najpoželjnijoj obući crvenokosa glumica osvaja nevjerojatnim stilom

Pogledaj galeriju

Spojila je kultni model Arizona njemačkog brenda Birkenstock koji i ovoga ljeta uvjerljivo dominira stajlinzima ljubiteljica mode s crnom košulja-haljinom dok je ovu cool kombinaciju savršenu za dame i u 20-ima, ali i 50-ima, zaokružila crnom šiltericom, sunčanim naočalama i s vrlo malo nakita. Mladenačka frizura i minimalistički make up dobro su se uklopili u ovo chic izdanje crvenokose holivudske zvijezde koja izgleda, složit će se svi, desetljećima mlađe.

Prepoznatljiv model s dva remena lansiran na tržište još davne 1973., a ove uniseks natikače još uvijek prožimaju modu, kulturu i Hollywood, pa su se pojavile i u filmu Barbie.