MODNI KLASIK

Najpopularnija suknja ljeta je klasična koliko i 'dosadna'

17.07.2024 u 14:26

Bionic
Reading

Činjenica je da se trendovi na modnoj sceni izmjenjuju velikom brzinom. Ipak, pojedini komadi poput crne suknje pencil kroja tu su da ostanu

S tipičnim ravnim krojem koji suptilno naglašava obline, ovosezonske pencil suknje sežu do gležnjeva ili listova. Krasi ih srednje visoki ili niski struk, po uzoru na modele s početka milenija, i najčešće su stvoreni od materijala lana ili krepa koji udvostručuje njihov elegantni dojam. Isto tako krasi ih detalj proreza sprijeda ili straga za lakše kretanje.

Crne suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Praktična, elegantna i bezvremenska, crna pencil suknja ima moć učiniti svaki outfit puno elegantnijim, uz pravilno stiliziranje.

Iako se može učiniti monotonom istina je da – kako su do danas demonstrirale brojne ljubiteljice mode – postoji mnoštvo načina da ih pretvorite u jedan od najzanimljivijih odjevnih komada u svom ormaru.

Kako se danas nosi crna pencil suknja

Uz ravne sandale, tuba majice i predimenzionirane košulje. Prsluke u službi topića i slingback cipele u špic. Uz mrežaste balerinke i bijeli top bez rukava koji je sinonim za ljeto ili s bluzama u živim nijansama i velikim naušnicama.

  • +18
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA
  • +20
Severina na sudu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL