ONA JE KRALJICA STILA

Žena koju možete i trebate kopirati

01.10.2013 u 08:51

  • +7

Stil Olivije Palermo

Izvor: tportal.hr / Autor: Sipa /Chris Jackson Getty Images/ Sipa

Bionic
Reading

Olivia Palermo slatkica je nepogrešivog stila. S razlogom je proglašavaju modnom ikonom i kraljicom stila jer ona je definitivno žena koja se razumije u modu

'Moda je nešto što me zanima i svakodnevno inspirira. Počelo je još kada sam kao mala gledala svoju mamu i tetu kako se oblače i spremaju za izlazak u grad', rekla je svojedobno Olivia. A da je odlično svladala sve modne lekcije te da ih može i dijeliti, pokazuje svaki dan savršenim kombiniranjem uzoraka i stilova.

Ona može izgledati seksi, nevino, damski, a opet tako neobavezno, kao da se uopće nije trudila. Tajna njezina izgleda je u dobrom kombiniranju odjeće, a i sama priznaje da je za dobar izgled važan svaki detalj, pa tvrdi da su ponekad za dobar outfit važniji modni dodaci od odjeće.


Obožava dizajnerske krpice, a od dizajnera naučila je kako istaknuti ženstvenost te kako prigrliti seksipil, i to radi s nevjerojatnom lakoćom. Izgleda odlično bilo da odjene olovka-suknju i košulju, bilo traperice i balerinke.

Olivia je žena koju možete, smijete i trebate kopirati. Njezin smisao za modu je urođen.

Ona pak sama otkrila je da se drži nekih pravila pri odijevanju pa gotovo uvijek nosi bar jedan strukirani komad, a kako obožava potpetice, savjetuje da investirate u jedan par koji će vam izvući cijelu sezonu.

U fotogaleriji pogledajte koje to super komade i na koji način kombinira naša ikona stila.