IDEALNO ZA TOPLIJE DANE

Ženstveni i opušteni modeli prepuni neodoljivih detalja

04.04.2016 u 09:37

  • +4

A'marie

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljajić

Bionic
Reading

Prepoznatljive siluete vladaju i novom proljetno-ljetnom kolekcijom dizajnerice Anamarije Brkić. Baza kolekcije su lepršave, opuštene majice i tunike od micromodala različitih dužina, a krase ih trakice zavezane u mašnu ili pak imaju mogućnost vezanja

U novoj kolekciji A'marie posebna je pozornost posvećena suknjama, haljinama i hlačama koje karakteriziraju prozračnost i nesputanost, a jedinstvenim ih čine pomno osmišljeni detalji.

U dvobojan model hlača ušivena je traka s printom dok je u slučaju ljetnih šorceva korišteno više različitih uzoraka odjednom. Najpoželjniji modni detalji ovoga proljeća, pomponi i resice, prisutni su i u ovoj kolekciji, a daju razigranu notu svim novim ljetnim modelima. Suknje također dolaze s uzorkom, ali i u basic varijanti od micromodala u tamnoplavoj i boji kože.

Predimenzionirano rupičasto pletivo, koje je brend A'marie predstavio u božićnoj kolekciji, sada je dobilo svoju ljetnu varijantu od pamučnog konca. S kratkim rukavima ili naramenicama na vezanje, u tamnoplavoj, boji vanilije i crnoj – ovi modeli sigurno će ponovno osvojiti Hrvatice jer savršeno funkcioniraju u dnevnim i večernjim prigodama.

Osim njih, kao ključni odjevni komad ovoga proljeća nameće se bomber jakna, koja s potpisom A'marie dolazi u metalik zelenoj nijansi s plavo-bijelim porubima i ovratnikom. U skladu s ljetom, kroz kolekciju se provlače i prugice te krojevi koji otkrivaju ramena i leđa.