ZAMAMNE OBLINE

Zna tajnu seksi looka: Najizazovnije izdanje Sonje Kovač

22.12.2019 u 14:07

Bionic
Reading

Bivša glumica, a sadašnja blogerica i influencerica posljednjih dana boravi u Zagrebu gdje posjećuje Advent i partija s prijateljima. Fanove je počastila fotografijom na kojoj pozira u dekoltiranoj haljini i sve ostavila bez daha

Život je u potpunosti posvetila modi, a kako je u njenom opisu posla to da uvijek mora dobro izgledati, Sonja Kovač u stalnom je lovu na nove trendi krpice. Jedna od najuspješnijih domaćih influencerica na svom je profilu na Instagramu razveselila svojih 457 tisuća pratitelja zavodljivom fotografijom.

Na njoj je u crnoj kožnoj pripijenoj haljniji bez naramenica koja joj je naglasila liniju, a ima vrtoglavi dekolte. Stajling idealan za blagdanski party je upotpunila prigodnim make upom, dramatično našminkanim očima i kosom u trendi repu.

Ranije je, također boraveći u Zagrebu, pozirala u haljini u kojoj ističe dekolte. 'Svjetlucavo doba godine', napisala je Sonja uz fotografiju iz restorana.

View this post on Instagram

It’s sparkling time of the year!🥂 #festiveseason

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Na jednom od svojih brojnih putovanja ove jeseni družila se s modnom elitom u Parizu na prestižnom Tjednu mode, gdje se fotografirala s bivšom Miss Universe Olivijom Culpo.

Sreća joj se osmjehnula kada je hobi igranja pokera pretvorila u unosan posao zahvaljujući kojem je putovala svijetom. Želja i upornost urodili su plodom, a danas Sonja Kovač ima posao iz snova – mnogi joj plaćaju da objavljuje fotografije na društvenim mrežama, da nosi lijepu odjeću, da obilazi revije u modnim prijestolnicama.