TAJNA ZAOBLJENOG TRBUŠČIĆA

Antonija Blaće: 'U ispovjedaonici, a nemam što priznati'

13.12.2015 u 21:33

Bionic
Reading

Gotovo neprimjetno zaobljen trbuščić bio je dovoljan signal da se na stranici plavokose Šibenčanke na Facebooku zakuha rasprava o njezinoj mogućoj trudnoći


Nije prvi puta da se Antonija Blaće susreće s pitanjima o trudnoći. Međutim ovoga puta voditeljica 'Big Brothera' odlučila je preduhitriti nagađanja pa je na svojoj stranici na Facebooku podijelila zanimljiv status: 'U ispovjedaonici, a nemam što priznati', napisala je. Onim upornijima to nije bilo dovoljno pa su direktnim pitanjem dobili i konkretan odgovor, no bilo je i onih sumnjičavih koji ni nakon toga nisu krili svoje dileme.

#live #selfie sa pozornice ??????????

Fotografiju objavljuje antonija blace (@antonijablace)

Party nakon završetka Big Brothera u Beogradu

Tridesetšestogodišnja televizijska voditeljica udala se u lipnju za vaterpolista Hrvoja Brlečića. Kako saznajemo, krajem ljeta par se preselio u Italiju jer je Hrvoje postao igrač talijanskog kluba Rari Nantes Sori, utemeljenog još 1956., a četrnaest godina kasnije njegovi su igrači postali i doprvaci Italije. Do 11. prosinca Antonija je bila zauzeta snimanjem 'Big Brothera' pa je svakog petka putovala u Beograd, no odlasci u srpsku prijestolnicu i život na dvije adrese ne predstavljaju joj ni najmanji problem jer je uvijek isticala to koliko voli raditi svoj posao.

Malo smo mutni, ali nema veze! #winner #bigbrother #velikibrat

Fotografiju objavljuje antonija blace (@antonijablace)