ONA ZNA KAKO ZADIVITI

Chanel i duga kosa su dobitna kombinacija Fani Stipković

24.10.2015 u 10:44

Bionic
Reading

Iako posljednje dvije godine živi i radi u Španjolskoj, svako njezino pojavljivanje na zagrebačkim ulicama ne može proći neopaženo

Lijepa Korčulanka Fani Stipković, koju već drugu godinu zaredom svjetski mediji proglašavaju najseksi novinarkom Europe, opravdano uživa tu laskavu titulu. U uskim pripijenim trapericama, čizmama s vrtoglavo visokim potpeticama, raspuštene i valovite duge kose te sa skupocjenom Chanel torbicom, zgodna novinarka plijenila je poglede na ulicama metropole.

Fotografiranje s obožavateljima Fani Stipković odradila je profesionalno i s osmijehom na licu

Oni hrabriji prilazili su joj uz molbu za zajedničko fotografiranje, dok su je drugi samo znatiželjno promatrali iz prikrajka. Neke je nagradila osmijehom, a među mnoštvom lica prepoznala je i neka poznata, poput onog Ronalda Brausa, opernog pjevača s kojim se srdačno pozdravila.


Fani Stipković posljednje dvije godine živi i radi u Madridu gdje živi u stanu u centru grada, a iz čijih se prozora prostire pogled na čuvenu Plazu del Torros uz koju je smještena arena u kojoj se odvijaju koride. U Madridu je prošle godine završila postdiplomski studij Mediaseta na Universidad Europa de Madrid, nakon čega je pokrenula vlastiti televizijski kanal Fani TV. Riječ je online kanalu na kojem se emitiraju teme vezane za sport, lifestyle, showbusiness i modu, a producira ga prestižna produkcijska kuća Miravision TV koja među svojim radovima bilježiti i suradnju s E Channelom i CNN televizijom.