MILJENICI DOMAĆE PUBLIKE

Editorsi s novim albumom stižu u Tvornicu kulture

18.11.2015 u 16:01

Bionic
Reading

Miljenici zagrebačke publike Editorsi vraćaju se u Tvornicu kulture u srijedu 2. prosinca. Britanski dark indie majstori dolaze u Zagreb u sklopu velike europske turneje na kojoj promoviraju novi album 'In Dream'

Peti studijski album Editorsi su sami producirali, a nakon izlaska je dobio pohvale za sjajnu produkciju, odvažnost te je okarakteriziran kao jako zreo i do sada najraznovrsniji album benda. Po riječima frontmena Toma Smitha, na albumu 'In Dream' željeli su pokazati da glazba može biti i pop i eksperimentalna. Od početne sanjive, elektroničke 'No Harm', preko orkestralne i dramatične 'Salvation', prekrasne 'At All Cost', koja pokazuje zrelost u tekstovima, i trijumfalne 'Marching Orders', sve do 'Ocean of Nights' uz piano, 'Life Is A Fear', koja nabijena synthovima progovara o životnim težnjama, ili pak electro-popa 'Our Love', novi album je atmosferičan, tekstualno i vokalno jak, odvažan, praćen elementima popa i electra.

Najveći uspjeh grupa je polučila trećim albumom - 'In This Light And On This Evening' (2009) - na kojem se nalazi megahit 'Papillon', a njega je naslijedio sjajni uradak 'The Weight Of Your Love' (2013). Najnoviji uradak 'In Dream' opet ih vodi na veliku turneju s kojom staju u Zagrebu.

Jedan od najpoznatijih otočkih bendova pokazuje da stalno raste i razvija se. U svojoj biografiji Editorsi već imaju tri upisana nastupa u Zagrebu, od kojih je najsvježiji onaj rasprodani iz rujna prošle godine. Tom Smith, Russell Leetch, Ed Lay, Justin Lockey i Elliot Williams dobro su upoznati s pozornicom Velikog pogona, kojoj se vraćaju na jednom od najvećih zagrebačkih koncerata za kraj godine.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 150 kuna dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 170 kuna

Prodajna mjesta:

 Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
 Entrio - prodajna mjesta i entrio.hr
 Eventim - prodajna mjesta i eventim.hr