'RAZVALILA' GLASTONBURY

Emotivna Adele kao Mišo: Samo je podigla ruke…

26.06.2016 u 10:37

Bionic
Reading

Pop zvijezda Adele oduševila je posjetitelje glazbenog festivala u Glastonburyu emotivnim nastupom prepunim topline i ljubavi, piše u nedjelju BBC

Mnoštvo obožavatelja pred pozornicom svim se silama propinjalo ne bi li vidjeli Adele koja je nastup otvorila hitom 'Hello'.

Provalu oduševljenja izazvala je kada je u stihove pjesme ubacila 'Sanjam Glastonbury', a potkraj 'Hello' je, poput Miše Kovača, samo podigla ruke u zrak i dozvolila publici da sama dovrši pjesmu.

'Glastonbury mi je sve na svijetu. I to ozbiljno mislim', rekla je. 'Oduvijek sam ovdje željela nastupiti, no bilo me je strah', dodala je.

Adele - Hello (live at Glastonbury 2016)

Potom je na scenu pozvala jednu djevojčicu iz publike i rekla kako na festival dolazi još 'otkako sam bila tvoje dobi' te je s njome napravila selfie.

Britanska pjevačica, poznata po velikoj tremi pred publikom, na kraju 90-minutnog nastupa rekla je: 'Najprije se nisam željela popeti na pozornicu, a sada ne želim sići'.

Ushićenje kojim je dočekana u suprotnosti je s njezinim posljednjim nastupom na Glastonburyu 2007. kada je tek spremala svoj prvi album.

Devet godina poslije, Adele je najveća britanska pop zvijezda koja je samo posljednji album '25' prodala u 19 milijuna primjeraka.

Adele - Someone Like You (live at Glastonbury 2016)