SLAVLJE NA SNIJEGU

Evo koja se želja Janici ispunila za 33. rođendan

05.01.2015 u 10:04

Bionic
Reading

Naša najbolja skijašica slaviti je počela još jučer s prijateljima na jubilarnom 10. izdanju ženske utrke Snježne kraljice, kad se na oduševljenje prisutnih spustila stazom s koktelom u ruci

Naša najbolja skijašica Janica Kostelić danas slavi 33. rođendan, a želja da nakon prošlogodišnjeg otkazivanja Snježne kraljice ove godine doživi veliko slavlje na Sljemenu s obitelji i prijateljima, ostvarila joj se.

Naime, jučer na 10. jubilarnom izdanju ženske utrke Snježne kraljice odlično raspoložena Janica mobitelom je snimala svaki detalj veselog druženja, a tijekom humanitarne utrke Zagreb SKI Legends spustila se niz stazu s koktelom u ruci. Na svom blogu priznala je koliko je veseli što je ove godine vrijeme bilo na njihovoj strani i što će na njoj najdražoj sljemenskoj stazi opet skijati najveća imena Svjetskog kupa.

'Vrijeme nas je ove godine poslužilo, ali tako je to u životu, jednom ti uzme, drugi put ti vrati. Bit će mi lijepo vidjeti opet i sve legende koje stižu u Zagreb, ali jednom se najviše veselim – onom ugođaju, onom odličnom osjećaju da je Svjetski kup na našem brdu. Ako ste jednom bili, onda znate o čemu pričam. Ako niste, lijepo bi bilo da dođete ove godine. Nadam se da hoćete i da ćete doživjeti čaroliju Sljemena dok krunimo nekog novog (ili starog?) kralja i kraljicu. Ja znam da ću uživati. A vi?' poručila je presretna Janica.