NAGRADNJAČA

Film 'Jack ubojica divova' vas nagrađuje

20.03.2013 u 09:36

Bionic
Reading

U naša kina 21. ožujka dolazi akcijska avantura 'Jack ubojica divova 3D', a Blitz i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili promotivne materijale iz filma - majice i USB stickove.

Iskra drevnog rata ponovno je zapaljena kad mladi farmer slučajno otvori vrata u svijet u kojem živi rasa strašnih divova. Našavši se na Zemlji nakon tisuću godina divovi nastoje zavladati svijetom nad kojim su davno izgubili vlast, a mladog farmera Jacka koji će ih u tome pokušati spriječiti (Nicholas Hoult) očekuje bitka života. Boreći se za kraljevstvo, njegove stanovnike i srce hrabre kraljevne suočit će se sa nezaustavljivim ratnicima za koje je mislio da postoje samo u pričama... i dobiti priliku da i sam uđe u legendu.

'Jack ubojica divova 3D' akcijska je avantura redatelja Bryana Singerau kojoj Nicholas Hoult glumi Jacka, Eleanor Tomlinson kraljevnu Isabelle, Stanley Tucci prijetvornog Rodericka, Ian McShane Isabellinog oca, kralja Brahmwella, Bill Nighygenerala Fallona, a Ewan McGregor odanog viteza Elmonta.

Majice su osvojili:

Nataša Palijan
Hana Kalaica
Danko Matijević
Berislav Horvat

USB su osvojili:

Bojan Lacković
Jelena Bleiziffer

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.