UNO MOMENTO

Hauser s Rozge prešao na - Severinu!

15.09.2015 u 14:39

Bionic
Reading

Ne sumnjamo kako u svoje slobodno vrijeme Stjepan Hauser svojoj dragoj Jeleni na violončelu zasvira i pokoji njezin hit, no na njegovom repertoaru nedavno se našla pjesma navodne Rozgine velike suparnice - Severine, koji je Hauser izveo uz smijanje

'Tika-taka, tika-tak, isteklo ti vrijeme, pao si kod mene, baš si sladak kad si ljut, više sreće drugi put', stihovi su velikog Sevinog hita 'Uno momento' koji je dečko njezine nekadašnje prijateljice Jelene Rozge bez imalo ustručavanja otpjevao pred novinarom InMagazina Nove TV.

U izvedbi mu se pridružio i Luka Šulić, a tijekom cijele pjesme obojica su umirala od smijeha s obzirom na to da se ovakav repertoar nikad ne može čuti na njihovim koncertima.

Evo kako zvuči Severinin ''Uno momento'' kad ga odsviraju i otpjevaju moja malenkost Garinho i svjetski proslavljeni dvojac 2 Cellos - neprocjenjivo!

Posted by Davor Garić on Monday, 14 September 2015

Inače, dvije Splićanke nekad su bile dobre prijateljice, a Severina je prije četiri godine bila i gošća Rozginog velikog koncerta u Spaladium Areni. Što se dalje događalo između njih dvije, znaju samo one, no činjenica je kako više nisu u dobrim odnosima jer ih se ne može vidjeti zajedno u javnosti.


Severina i Jelena Rozga na koncertu u Spaladium Areni 2011. godine

Možda je jedan od razloga i taj što Jelena Rozga u svojim nastupima i spotovima često kopira svoju nekadašnju prijateljicu, a navodno je bila i u kratkoj vezi s ocem Severinina djeteta Milanom Popovićem.

Bilo kako bilo, i jedna i druga sada uživaju u ljubavi s mlađahnim dečkima. I dok Severina bez ikakvog ustručavanja svome Igoru javno dijeli poljupce, još čekamo onaj Stjepana i Jelene.

Tko zna, možda se to dogodi već ovog petka, kada Jelena nastupa na zagrebačkom Rujanfestu gdje će joj Stjepan Hauser, ako mu obveze to budu dopuštale, zasigurno raditi društvo i iz prvog reda pjevušiti 'Bižuteriju' s njom. Stihove, baš kao i one iz Severinine pjesme, ionako već zna napamet!