'NIJE SVE U LOVI'

Je li ovo najljepša mlada hrvatska glumica?

17.10.2013 u 11:01

Bionic
Reading

Talentiranu glumicu Saru Stanić na Tportalu smo već predstavili ovoga ljeta zajedno s drugim mladim glumicama koje su osvojile Pulu

Povod kratkog intervjua bila je upravo njezina glavna uloga u intrigantnom trileru 'Nije sve u lovi' redatelja Darija Pleića u kojem glumi Ines – mladu djevojku rastrganu između stare ljubavi prema problematičnom Robiju i nove, strastvene ljubavi nabijene snažnom erotikom prema bankaru Marku koji možda skriva mračnu tajnu što ih sve troje može uništiti.

Uz Saru Stanić, jednu od najljepših hrvatskih mladih glumica, u filmu su glavne uloge ostvarili Marko Cindrić (Robi) i Nikša Butijer (Marko). Posebno je zanimljiva činjenica da je potonji donedavno bio Sarin profesor na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Što o svom liku ima za reći Sara, a što redatelj Dario Pleić i glumac Marko Cindrić, možete pogledati u kratkom dvominutnom prilogu koji ekskluzivno prikazujemo na Tportalu.

Službeni trailer za film izašao je prije nekoliko tjedana, a sudeći prema vrućim scenama seksa i intrigantnoj radnji, vjerujemo da se radi o novom domaćem kinohitu.

Triler 'Nije sve u lovi' stiže u domaća kina 31. listopada.


Film 'Nije sve u lovi' je triler o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju sedam dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti samo na jedan način...