LJUBAV ILI TERETANA

Kakve samo noge ima Fani Stipković!

12.04.2015 u 12:30

Bionic
Reading

Lijepa novinarka, koja na španjolskoj adresi živi skoro tri godine, nedavno je otkrila da je zaljubljena, a svojom je posljednjom fotografijom na Facebooku dokazala da joj ljubav itekako godi

Premda je na fotografiji pozirala s knjigom u ruci odjevena u majicu s potpisom hrvatskog modnog brenda Russell Brown, koji su lansirali nogometni reprezentativac Dejan Lovren i njegov prijatelj Lovro Krčar, u prvom su plan njezine duge i lijepo oblikovane noge.
Drugu godinu zaredom svjetski mediji proglasili su Korčulanku Fani Stipković najseksipilnijom novinarkom Europe te su joj povodom lansiranja svog novog showa Fani TV posvetili veliki medijski prostor u prestižnim novinama. Fani je nedavno lansirala Fani TV na YouTubeu, a o njezinim emisijama su se raspisali latinoamerički i europski mediji. Za njezinu besprijekornu liniju zaslužni su svakodnevni odlasci u teretanu, ali i nova ljubav.


Fani svakodnevno vježba

Iako nije želja otkriti muškarca koji joj je osvojio srce, a gradskim kuloarima se šuška da je riječ o jednom slavnom nogometašu, lijepa je novinarka u nedavnom razgovoru za tportal ispričala kakvi joj se muškarci sviđaju te koje osobine iznimno cijeni.
'Muškarac koji je dobar čovjek, koji je karakterom dobar, koji drži do svoje riječi i koji brine o meni. Važno mi je da vidim da netko vodi brigu za moj život, da je uključen u sve i da mi pomaže, bude emotivna potpora. Nasmije kada treba, zagrli kad mi je teško i iznenadi kad najmanje očekujem. No ono što mi je najvažnije je da je netko baš 'muško', da ima muda, da je odvažan i hrabar i da je u stanju okrenuti nebo i zemlju zbog žene koje voli. Odbiti me može nečija hladnoća ili proračunatost. Ne volim zatvorene, ali ni preozbiljne osobe. Volim kada se netko voli našaliti i razveseliti jer sam takva i sama. Odbija me kada netko nema svoj stav i kada nema muda, ja sam Dalmatinka, volim autentične, hrabre muškarce koji ne žive za mišljenje drugih nego su svoji!'